CHP’li Soyluçiçek’ten anlamlı mesaj

Siyaset 19.09.2020 - 14:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li Soyluçiçek’ten anlamlı mesaj

Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek Türk Tabipler Birliği ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’ten şeffaf bir şekilde pandemi sürecini vatandaş ile paylaşan Türk Tabipler Birliği’ne teşekkür etti. Başkan Soyluçiçek “Vatandaşlarımıza iyi niyet simsarlığı yapmak yerine yaşanan süreci şeffaf bir şekilde aktaran Tabipler Birliğini ve bu süreçte canlarını hiçe sayarak halk için emek sarf eden bütün sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. SOYLUÇİÇEK “ONLAR BİZLER İÇİN SAVAŞIYOR KURALLARA UYALIM” Sağlık personellerinin bu süreçte emeklerinin çok fazla olduğunu söyleyerek “İyi ki varsınız!” diyen Soyluçiçek, pandemi sürecinin atlatılması için toplumun hep birlikte bir mücadele sergilemesi gerektiğini vurguladı. Soyluçiçek, “Bu süreçte sağlık çalışanlarının göstermiş olduğu üstün hizmetin farkında olunması gerek. Bizler için savaşan kahramanların emeklerine saygısızlık yapılmamalı, tedbirler göz ardı edilmemeli.” dedi.

Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek Türk Tabipler Birliği ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’ten şeffaf bir şekilde pandemi sürecini vatandaş ile paylaşan Türk Tabipler Birliği’ne teşekkür etti. Başkan Soyluçiçek “Vatandaşlarımıza iyi niyet simsarlığı yapmak yerine yaşanan süreci şeffaf bir şekilde aktaran Tabipler Birliğini ve bu süreçte canlarını hiçe sayarak halk için emek sarf eden bütün sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

SOYLUÇİÇEK “ONLAR BİZLER İÇİN SAVAŞIYOR KURALLARA UYALIM”

Sağlık personellerinin bu süreçte emeklerinin çok fazla olduğunu söyleyerek “İyi ki varsınız!” diyen Soyluçiçek, pandemi sürecinin atlatılması için toplumun hep birlikte bir mücadele sergilemesi gerektiğini vurguladı. Soyluçiçek, “Bu süreçte sağlık çalışanlarının göstermiş olduğu üstün hizmetin farkında olunması gerek. Bizler için savaşan kahramanların emeklerine saygısızlık yapılmamalı, tedbirler göz ardı edilmemeli.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.