19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da asfalt ve parke çalışmaları tam gaz

Darıca 16.10.2020 - 18:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da asfalt ve parke çalışmaları tam gaz

Asfalt ve parke serim programlarına tüm hızı ile devam eden Darıca Belediyesi bu hafta Nenehatun Mahallesi’nde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Darıca’da asfalt ve parke serim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Darıca’nın sorunlarını çözmek için göreve geldiği günden bu yana canla başla çalışan Başkan Bıyık, her hafta sokak sokak Darıca’da asfalt ve parke serim programları yapıyor. Vatandaşların talep ve isteklerine göre programları oluşturduklarını belirten Başkan Bıyık, “Bir taraftan korona virüsle yoğun şekilde mücadele ediyor bir taraftan da asfaltlama çalışmaları ile Darıcamızda eskiyen ve bozulan yolları yenileyerek, sokaklarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz” dedi. TEMPOLU ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ Bir kentin gelişiminde alt ve üst yapı çalışmalarının öneminin büyük olduğunu belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bir yandan halkımızın sağlığını korumak adına virüsle mücadele çalışmalarını başarıyla yürütürken bir yandan da ilçemizi güzelleştirmek adına yol yapım ve asfalt çalışmalarımızı aralıksız gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimizin talepleri ve teknik gezilerimiz kapsamında oluşturduğumuz plan ve program dahilinde asfalttan, parke taşına ve yeni yol açımına kadar ilçemizin birçok noktasında tempolu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu hafta ekiplerimiz tarafından Nenehatun Mahallemizde ara sokaklarda parke serim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

Asfalt ve parke serim programlarına tüm hızı ile devam eden Darıca Belediyesi bu hafta Nenehatun Mahallesi’nde çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Darıca’da asfalt ve parke serim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Darıca’nın sorunlarını çözmek için göreve geldiği günden bu yana canla başla çalışan Başkan Bıyık, her hafta sokak sokak Darıca’da asfalt ve parke serim programları yapıyor. Vatandaşların talep ve isteklerine göre programları oluşturduklarını belirten Başkan Bıyık, “Bir taraftan korona virüsle yoğun şekilde mücadele ediyor bir taraftan da asfaltlama çalışmaları ile Darıcamızda eskiyen ve bozulan yolları yenileyerek, sokaklarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz” dedi.

TEMPOLU ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Bir kentin gelişiminde alt ve üst yapı çalışmalarının öneminin büyük olduğunu belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bir yandan halkımızın sağlığını korumak adına virüsle mücadele çalışmalarını başarıyla yürütürken bir yandan da ilçemizi güzelleştirmek adına yol yapım ve asfalt çalışmalarımızı aralıksız gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimizin talepleri ve teknik gezilerimiz kapsamında oluşturduğumuz plan ve program dahilinde asfalttan, parke taşına ve yeni yol açımına kadar ilçemizin birçok noktasında tempolu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu hafta ekiplerimiz tarafından Nenehatun Mahallemizde ara sokaklarda parke serim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.