19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DEVA’lı Memiş, “Dertleri çözmeye geliyoruz!”

Siyaset 28.10.2020 - 17:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

DEVA’lı Memiş, “Dertleri çözmeye geliyoruz!”

DEVA’lı Memiş, “Dertleri çözmeye geliyoruz!”

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Avukat Kemal Memiş, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Parti olarak yönetimlerini belirlediklerini şimdiyse 8 Kasım’da yapılacak olan kongreye odaklandıklarını kaydeden Başkan Memiş, “Güçlü ve enerji dolu bir şekilde çalışıyoruz. İnanıyorum güzel şeyler olacak” yorumunu yaptı. Başkan Kemal Memiş, “Kongremizin ardından ilçe binamıza taşınacağız. Hacı Halil Mahallesinde kafeler caddesinde şık bir bina olacak. Gebze’ye ve Gebzelilere yakışan bir ilçe binası kuruyoruz, Allah utandırmasın, çok çalışacağız, yorulmayacağız” ifadesini kullandı. “İLÇE BİNAMIZI YAKINDA AÇIYORUZ” Genç ve dinamik bir ekip kurduklarını, haftalık toplantılara başladıklarını, herkesi kucaklayan, herkese hitap eden bir felsefeyle yola çıktıklarını söyleyen çiçeği burnunda başkan Memiş, “Genel Başkanımız Ali Babacan liderliğinde bir yola çıktık. Bu yolda güzel şekilde ilerleyeceğiz. Bizler Gebze’de Sayın Babacan da ülke genelinde güzel çalışmalara imza atacaktır, bundan zerre kuşkumuz yok. Dertlere, sorunlara deva olmaya geliyoruz. Ülkemizin çok derdi çok sıkıntısı var. Tüm bunları çözmeye geliyoruz. Buradan Gebzeli hemşerilerimize çok çalışacağımızın sözünü veriyorum. İnşallah başarılı olacağız” dedi.  
DEVA’lı Memiş, “Dertleri çözmeye geliyoruz!”

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Avukat Kemal Memiş, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Parti olarak yönetimlerini belirlediklerini şimdiyse 8 Kasım’da yapılacak olan kongreye odaklandıklarını kaydeden Başkan Memiş, “Güçlü ve enerji dolu bir şekilde çalışıyoruz. İnanıyorum güzel şeyler olacak” yorumunu yaptı. Başkan Kemal Memiş, “Kongremizin ardından ilçe binamıza taşınacağız. Hacı Halil Mahallesinde kafeler caddesinde şık bir bina olacak. Gebze’ye ve Gebzelilere yakışan bir ilçe binası kuruyoruz, Allah utandırmasın, çok çalışacağız, yorulmayacağız” ifadesini kullandı.

“İLÇE BİNAMIZI YAKINDA AÇIYORUZ”

Genç ve dinamik bir ekip kurduklarını, haftalık toplantılara başladıklarını, herkesi kucaklayan, herkese hitap eden bir felsefeyle yola çıktıklarını söyleyen çiçeği burnunda başkan Memiş, “Genel Başkanımız Ali Babacan liderliğinde bir yola çıktık. Bu yolda güzel şekilde ilerleyeceğiz. Bizler Gebze’de Sayın Babacan da ülke genelinde güzel çalışmalara imza atacaktır, bundan zerre kuşkumuz yok. Dertlere, sorunlara deva olmaya geliyoruz. Ülkemizin çok derdi çok sıkıntısı var. Tüm bunları çözmeye geliyoruz. Buradan Gebzeli hemşerilerimize çok çalışacağımızın sözünü veriyorum. İnşallah başarılı olacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.