Dilovası’nda çocuklar için kütüphane açılışı!

Dilovası 19.09.2020 - 20:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda çocuklar için kütüphane açılışı!

Dilovası Belediyesi, TOKİ Osmangazi Anaokulu’nda bir kütüphane açtı. Dilovası Belediyesi, Zengin İzolasyon, Zeren Filtre ve LC Waikiki firmalarının katkılarıyla TOKİ Osmangazi Anaokulu’nda kütüphane açılışı gerçekleştirdi. Açılışa Kaymakam Asım Mustafa Alkan, Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Okuma Sanatı Kulübü kurucusu Tülay Yanıkoğlu Yazıcı katıldı. Açılışta konuşan Kaymakam Alkan “Çocuklarımızın hayal dünyasını zenginleştirecek, onlara okumayı sevdirecek bu çocuk kitapları ile dolu kütüphanemiz tüm ilçemize hayırlı olsun” diyerek çocukların eğitimine katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi. BU TARZ PROJERLERE DESTEK OLACAĞIZ Açılışta konuşan Başkan Şayir ise çocukların kitap ile iç içe olması gerektiğini belirterek “İlçemizin çocukları için çok önemli bir açılış gerçekleştirdik. Çocukların hayal gücünün şekillenmesine katkıda sağlayacak olan bu tarz projelerin her zaman destekçisi olacağız. Unutmamalıyız ki okumayan bir nesil gelişemez. Çocuklarımızın gelişiminin en iyi ve doğru şekilde olması için bütün imkanları sunacağız” diyerek genç neslin gelişimine önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Dilovası Belediyesi, TOKİ Osmangazi Anaokulu’nda bir kütüphane açtı. Dilovası Belediyesi, Zengin İzolasyon, Zeren Filtre ve LC Waikiki firmalarının katkılarıyla TOKİ Osmangazi Anaokulu’nda kütüphane açılışı gerçekleştirdi. Açılışa Kaymakam Asım Mustafa Alkan, Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Okuma Sanatı Kulübü kurucusu Tülay Yanıkoğlu Yazıcı katıldı. Açılışta konuşan Kaymakam Alkan “Çocuklarımızın hayal dünyasını zenginleştirecek, onlara okumayı sevdirecek bu çocuk kitapları ile dolu kütüphanemiz tüm ilçemize hayırlı olsun” diyerek çocukların eğitimine katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

BU TARZ PROJERLERE DESTEK OLACAĞIZ

Açılışta konuşan Başkan Şayir ise çocukların kitap ile iç içe olması gerektiğini belirterek “İlçemizin çocukları için çok önemli bir açılış gerçekleştirdik. Çocukların hayal gücünün şekillenmesine katkıda sağlayacak olan bu tarz projelerin her zaman destekçisi olacağız. Unutmamalıyız ki okumayan bir nesil gelişemez. Çocuklarımızın gelişiminin en iyi ve doğru şekilde olması için bütün imkanları sunacağız” diyerek genç neslin gelişimine önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.