Farabi EAH’ta PCR laboratuvarı hizmette!

Sağlık 25.11.2020 - 16:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Farabi EAH’ta PCR laboratuvarı hizmette!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi PCR laboratuvarı hizmet vermeye başladı. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde; şu anda tanı alanında en ileri tekniklerden biri olan, az sayıdaki etkenleri çoğaltarak ölçülebilir hale getirebilme olanağı sunan PCR laboratuvarı hastane bünyesinde kurularak hizmet verebilme aşamasına gelebilmek için gerekli izin çalışmaları başlatıldı. GÜNEŞ: “BÖLGE HALKIMIZA EN İYİ HİZMEYİ VERMEYİ AMAÇLIYORUZ” Özellikle son dönemlerde artan koranavirüs salgını ile baş edebilmekte önemli bir yer tutan PCR laboratuvarlarının hastanede açılmasıyla tanıların daha erken dönemde konması, daha kısa sürede sonuçlar alınması ve tedavi süreçlerinin de erken başlatılması hedeflenmektedir. Hastane Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş tarafından yapılan açıklamada; son dönemde karşılaştığımız yoğun koronavirüs salgını için sağlık bakanlığımız ve il sağlık müdürlüğümüzle birlikte uyum içerisinde çalışmaktayız. Bölge halkımıza en iyi hizmeti verebilmek ve başvuran hastalarımızın mağdur olmaması için yoğun çaba gösteriyoruz. Açılmasını planladığımız PCR laboratuvarımız yeterli teknik donanım, tıbbi cihaz, tıbbi malzeme ve sağlık ekibine sahiptir. PCR laboratuvarımızın açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi PCR laboratuvarı hizmet vermeye başladı. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde; şu anda tanı alanında en ileri tekniklerden biri olan, az sayıdaki etkenleri çoğaltarak ölçülebilir hale getirebilme olanağı sunan PCR laboratuvarı hastane bünyesinde kurularak hizmet verebilme aşamasına gelebilmek için gerekli izin çalışmaları başlatıldı.

GÜNEŞ: “BÖLGE HALKIMIZA EN İYİ HİZMEYİ VERMEYİ AMAÇLIYORUZ”

Özellikle son dönemlerde artan koranavirüs salgını ile baş edebilmekte önemli bir yer tutan PCR laboratuvarlarının hastanede açılmasıyla tanıların daha erken dönemde konması, daha kısa sürede sonuçlar alınması ve tedavi süreçlerinin de erken başlatılması hedeflenmektedir. Hastane Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş tarafından yapılan açıklamada; son dönemde karşılaştığımız yoğun koronavirüs salgını için sağlık bakanlığımız ve il sağlık müdürlüğümüzle birlikte uyum içerisinde çalışmaktayız. Bölge halkımıza en iyi hizmeti verebilmek ve başvuran hastalarımızın mağdur olmaması için yoğun çaba gösteriyoruz. Açılmasını planladığımız PCR laboratuvarımız yeterli teknik donanım, tıbbi cihaz, tıbbi malzeme ve sağlık ekibine sahiptir. PCR laboratuvarımızın açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.