19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'deki parka şehidimizin adı yaraşır!

Gebze 20.10.2020 - 14:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze'deki parka şehidimizin adı yaraşır!

2005 senesinde Şırnak’ta nöbeti sırasında şehit olan Gebzeli Şehit Soner Tomak’ın ailesi Gebze Ulus Mahallesi'nde yapılmakta olan parka şehidin adının verilmesini istedi. 2005 senesinde vatani görevini yapmakta olduğu Şırnak’ta nöbeti sırasında şehit olan Soner Tomak’ın ailesi şehidin isminin parkta yaşatılmasını istiyor. Gebze Ulus Mahallesi’nde ikamet eden Jandarma Komando Er Soner Tomak 2005 senesinde vatani görevini yapmakta olduğu Şırnak’ta nöbeti sırasında şehit olmuş, Gebze Şehitliğine defnedilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise Şehit Soner Tomak’ın annesi Ulus mahallesinde 2117. sokakta yapılmakta olan parka oğlunun isminin verilmesini istedi. Anne Selime Tomak, bu talebinin gerçekleştirilmesi için Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın’a dilekçe verdi. Oğlunun bu mahallede çocukluğunun geçtiğini belirten anne Selime Tomak, onun hatırasının mahallesinde de yaşatılması için yetkililerin ilgilenmesini istedi. Şehidin babası Hayrettin Tomak geçtiğimiz sene vefat etmişti.

2005 senesinde Şırnak’ta nöbeti sırasında şehit olan Gebzeli Şehit Soner Tomak’ın ailesi Gebze Ulus Mahallesi'nde yapılmakta olan parka şehidin adının verilmesini istedi.

2005 senesinde vatani görevini yapmakta olduğu Şırnak’ta nöbeti sırasında şehit olan Soner Tomak’ın ailesi şehidin isminin parkta yaşatılmasını istiyor. Gebze Ulus Mahallesi’nde ikamet eden Jandarma Komando Er Soner Tomak 2005 senesinde vatani görevini yapmakta olduğu Şırnak’ta nöbeti sırasında şehit olmuş, Gebze Şehitliğine defnedilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise Şehit Soner Tomak’ın annesi Ulus mahallesinde 2117. sokakta yapılmakta olan parka oğlunun isminin verilmesini istedi. Anne Selime Tomak, bu talebinin gerçekleştirilmesi için Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın’a dilekçe verdi. Oğlunun bu mahallede çocukluğunun geçtiğini belirten anne Selime Tomak, onun hatırasının mahallesinde de yaşatılması için yetkililerin ilgilenmesini istedi. Şehidin babası Hayrettin Tomak geçtiğimiz sene vefat etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.