Kaymakam Gözen’den pandemi toplantısı

Çayırova 22.10.2020 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Gözen’den pandemi toplantısı

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, salgınla mücadele kapsamında vatandaşlara yönelik daha fazla bilgilendirme çalışması yapılması amacıyla hemşeri dernek yöneticileri ile bir araya geldi. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, koronavirüs sürecinde vatandaşların hastalık hakkında daha fazla bilgiye sahip olması, bulaş yolları ve korunma yöntemleri ile ilgili bilgilenme çalışması yapılması amacıyla Çayırova’da bulunan hemşeri dernek yöneticileri ile toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Kaymakam Gözen, Çayırovalı vatandaşların virüs konusunda daha bilinçli hareket etmeleri için çalışmalar yürütüleceğini dile getirerek şu ifadelere yer verdi; “Pandemi sürecinde vatandaşlarımıza yönelik Covid-19 hastalığının bulaş yolları, korunma yöntemleri ile ilgili daha fazla bilgilendirme çalışması yapılması konusunda ilçemizde bulunan hemşeri dernek yöneticileri ile bir araya geldik. Salgını hep beraber yeneceğiz.”

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, salgınla mücadele kapsamında vatandaşlara yönelik daha fazla bilgilendirme çalışması yapılması amacıyla hemşeri dernek yöneticileri ile bir araya geldi.

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, koronavirüs sürecinde vatandaşların hastalık hakkında daha fazla bilgiye sahip olması, bulaş yolları ve korunma yöntemleri ile ilgili bilgilenme çalışması yapılması amacıyla Çayırova’da bulunan hemşeri dernek yöneticileri ile toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Kaymakam Gözen, Çayırovalı vatandaşların virüs konusunda daha bilinçli hareket etmeleri için çalışmalar yürütüleceğini dile getirerek şu ifadelere yer verdi; “Pandemi sürecinde vatandaşlarımıza yönelik Covid-19 hastalığının bulaş yolları, korunma yöntemleri ile ilgili daha fazla bilgilendirme çalışması yapılması konusunda ilçemizde bulunan hemşeri dernek yöneticileri ile bir araya geldik. Salgını hep beraber yeneceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.