GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Kaymakam Gözen’den plaket!

Çayırova 28.10.2020 - 13:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Kaymakam Gözen’den plaket!

Çayırova’da yürütülen ihtiyaç sahipleri ile yardımseverleri buluşturan Gönülden Gönül’e projesine destek veren hayırsever iş insanı Ahmet Yıldırım’ı Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen makamında ağırlayarak teşekkür plaketi takdim etti. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Kocaeli ve ilçelerinde başlattığı Gönülden Gönül’e Projesi kapsamında ihtiyaç sahipleri ile yardımseverleri buluşturan projeye destek veren iş insanı Ahmet Yıldırım Çayırova’da bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesine yardımcı oldu. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen projeye desteklerinden ve Çayırova’daki ihtiyaç sahiplerine yardımlarından ötürü iş insanı Ahmet Yıldırım’ı makamında ağırlayarak teşekkür plaketi takdim etti. “İNSANLAR, YARDIMDAN EL ÇEKTİKLERİ GÜN YOK OLUR” Yapılan yardımların devam edeceğini belirten Kaymakam Gözen şu ifadelere yer verdi; “İnsanlar, birbirlerine yardımdan el çektikleri gün, insanlar yok olur, karşılıklı dayanışma olmazsa toplumlar olmaz. Bizler kimse kimsesiz kalmasın, yardım isteyenin eli boş dönmesin, kimse mahcup olmadan, mağdur olmadan hak ettiği desteği alsın düşüncesiyle projeleri yürütüyoruz. Biz ömrümüzü ve zamanımızı milletimize vakfetmişiz. Bizler toplumun nabzını tutuyor, vatandaşımızın devletimizin sosyal adalet anlayışına ve insanlık onuruna yakışacak şekilde yaşamasını temin için gayret ediyoruz. Bu anlamlı çalışmamızda tüm hayırseverlerimizin de desteklerini bekliyoruz. El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle eğitim, bilişim-teknoloji alanında, sosyoekonomik ve kültürel alanda Çayırova’da layık olduğu düzeye taşımamız gerekir.”

Çayırova’da yürütülen ihtiyaç sahipleri ile yardımseverleri buluşturan Gönülden Gönül’e projesine destek veren hayırsever iş insanı Ahmet Yıldırım’ı Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen makamında ağırlayarak teşekkür plaketi takdim etti.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Kocaeli ve ilçelerinde başlattığı Gönülden Gönül’e Projesi kapsamında ihtiyaç sahipleri ile yardımseverleri buluşturan projeye destek veren iş insanı Ahmet Yıldırım Çayırova’da bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesine yardımcı oldu. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen projeye desteklerinden ve Çayırova’daki ihtiyaç sahiplerine yardımlarından ötürü iş insanı Ahmet Yıldırım’ı makamında ağırlayarak teşekkür plaketi takdim etti.

“İNSANLAR, YARDIMDAN EL ÇEKTİKLERİ GÜN YOK OLUR”

Yapılan yardımların devam edeceğini belirten Kaymakam Gözen şu ifadelere yer verdi; “İnsanlar, birbirlerine yardımdan el çektikleri gün, insanlar yok olur, karşılıklı dayanışma olmazsa toplumlar olmaz. Bizler kimse kimsesiz kalmasın, yardım isteyenin eli boş dönmesin, kimse mahcup olmadan, mağdur olmadan hak ettiği desteği alsın düşüncesiyle projeleri yürütüyoruz. Biz ömrümüzü ve zamanımızı milletimize vakfetmişiz. Bizler toplumun nabzını tutuyor, vatandaşımızın devletimizin sosyal adalet anlayışına ve insanlık onuruna yakışacak şekilde yaşamasını temin için gayret ediyoruz. Bu anlamlı çalışmamızda tüm hayırseverlerimizin de desteklerini bekliyoruz. El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle eğitim, bilişim-teknoloji alanında, sosyoekonomik ve kültürel alanda Çayırova’da layık olduğu düzeye taşımamız gerekir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.