19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Korona’ya yakalanan Onar’dan mesaj var

Spor 28.05.2020 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Korona’ya yakalanan Onar’dan mesaj var

Geçtiğimiz günlerde yapılan COVİD-19 testi pozitif çıkan ve Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Gölcükspor Kaleci Antrenörü Murat Onar, dün taburcu edildi. Başarılı bir tedavi süreci geçirdiği ve durumunun iyiye gittiği öğrenilen Onar’ın evinde 14 günlük izole sürecine gireceği belirtildi. Hastane çıkışı gazetemize açıklamalarda bulunan Onar, kendisine moral veren herkese teşekkür etti. GEBZESPOR CAMİASINA TEŞEKKÜR Kişisel sosyal medya hesabından yazılı açıklamada yapan antrenör Onar, “Öncelikle bu zorlu süreçte ülkenin dört bir yanından arayıp şifa temennilerini dile getiren, mesaj atan, dualarını gönderen, bilgi almak için hastaneyi ve beni defalarca arayan dostlarıma, arkadaşlarıma, binlerce kez teşekkür ederim. Ayrıca yanımda olduklarını hissettiren kulübüm Gölcükspor ile beraber özellikle Gebzespor camiasına ayrıca teşekkür ediyorum. Sağlık durumum şu anda çok iyi, tahlillerim, tomografilerim, hepsi temiz çıktı, emin ellerde tedavi sürecim başladı. Tüm dünyaca etkilendiğimiz bu sınavı en kısa sürede atlatmayı diliyorum. İyiyim ve güzel dileklerinizle, dualarınızla daha da iyi olacağım” ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan COVİD-19 testi pozitif çıkan ve Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Gölcükspor Kaleci Antrenörü Murat Onar, dün taburcu edildi. Başarılı bir tedavi süreci geçirdiği ve durumunun iyiye gittiği öğrenilen Onar’ın evinde 14 günlük izole sürecine gireceği belirtildi. Hastane çıkışı gazetemize açıklamalarda bulunan Onar, kendisine moral veren herkese teşekkür etti.

GEBZESPOR CAMİASINA TEŞEKKÜR

Kişisel sosyal medya hesabından yazılı açıklamada yapan antrenör Onar, “Öncelikle bu zorlu süreçte ülkenin dört bir yanından arayıp şifa temennilerini dile getiren, mesaj atan, dualarını gönderen, bilgi almak için hastaneyi ve beni defalarca arayan dostlarıma, arkadaşlarıma, binlerce kez teşekkür ederim. Ayrıca yanımda olduklarını hissettiren kulübüm Gölcükspor ile beraber özellikle Gebzespor camiasına ayrıca teşekkür ediyorum. Sağlık durumum şu anda çok iyi, tahlillerim, tomografilerim, hepsi temiz çıktı, emin ellerde tedavi sürecim başladı. Tüm dünyaca etkilendiğimiz bu sınavı en kısa sürede atlatmayı diliyorum. İyiyim ve güzel dileklerinizle, dualarınızla daha da iyi olacağım” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.