Muhtarlarla Gebze’yi konuştular!

Gebze 22.09.2020 - 13:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Muhtarlarla Gebze’yi konuştular!

BÜYÜKGÖZ VE KAYMAKAM GÜLER MUHTARLARLA BULUŞTU

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Kaymakamı Mustafa Güler; mahalle muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Başkan Büyükgöz muhtarların talep, görüş ve önerilerini dinledi Başkan Büyükgöz muhtarlarla bir araya geldi. Eskihisar’da düzenlenen kahvaltılı toplantıya ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, belediye başkan yardımcıları Ali Kaya, Yusuf Burkut, ilgili birim müdürleri de katıldı. Kahvaltı sonrası yapılan toplantıda muhtarların mahallelerindeki hizmetlere ilişkin talep, görüş ve önerilerini tek tek dinleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında, “Kovid 19 virüs salgınıyla topyekun mücadele ettiğimiz bu günlerde siz değerli muhtarlarımızın da yükünün ağır olduğunu biliyoruz. SORUNLARA HIZLI ÇÖZÜM Virüs salgınının artmaması noktasında tüm kamu kurumları gibi muhtarlarımız da üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek için cansiperane bir şekilde çalışıyor. Sizlere bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla belediyelerde kurulan muhtarlıklar müdürlüğünü biz de belediyemizde kurduk. Sizlerle daha hızlı ve çözüm odaklı iletişim kurarak sorunlara anında çözüm üreteceğiz. Dün olduğu gibi bundan sonrada tüm kurum ve kuruluşlarımızla tam bir işbirliği içerisinde sizlerle birlikte halkımıza hizmet üretmeye devam edeceğiz inşallah. Toplantımıza katılımınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Allah’a emanet olun” dedi. GAYEMİZ MİLLETE HİZMET Başkan Büyükgöz’ün ardından söz alan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de yaptığı selamlama konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “En kalbi duygularımla sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla hepimizin gayesi milletimize hizmet etmek. Virüs salgınıyla mücadelede maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet ederek önemli mesafeleri birlikte kaydedeceğiz. Mahallelerdeki sorunların çözümünde ve hizmetlerin aksamadan yürümesi noktasında sizlerin yanında ve destekçisi olacağımızı bir kez daha hatırlatır, kolaylıklar dilerim.” Konuşmaların ardından Başkan Büyükgöz mahalle muhtarlarının sorularını yanıtladı, taleplerini dinledi.
BÜYÜKGÖZ VE KAYMAKAM GÜLER MUHTARLARLA BULUŞTU

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Kaymakamı Mustafa Güler; mahalle muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Başkan Büyükgöz muhtarların talep, görüş ve önerilerini dinledi

Başkan Büyükgöz muhtarlarla bir araya geldi. Eskihisar’da düzenlenen kahvaltılı toplantıya ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, belediye başkan yardımcıları Ali Kaya, Yusuf Burkut, ilgili birim müdürleri de katıldı. Kahvaltı sonrası yapılan toplantıda muhtarların mahallelerindeki hizmetlere ilişkin talep, görüş ve önerilerini tek tek dinleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında, “Kovid 19 virüs salgınıyla topyekun mücadele ettiğimiz bu günlerde siz değerli muhtarlarımızın da yükünün ağır olduğunu biliyoruz.

SORUNLARA HIZLI ÇÖZÜM

Virüs salgınının artmaması noktasında tüm kamu kurumları gibi muhtarlarımız da üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek için cansiperane bir şekilde çalışıyor. Sizlere bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla belediyelerde kurulan muhtarlıklar müdürlüğünü biz de belediyemizde kurduk. Sizlerle daha hızlı ve çözüm odaklı iletişim kurarak sorunlara anında çözüm üreteceğiz. Dün olduğu gibi bundan sonrada tüm kurum ve kuruluşlarımızla tam bir işbirliği içerisinde sizlerle birlikte halkımıza hizmet üretmeye devam edeceğiz inşallah. Toplantımıza katılımınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Allah’a emanet olun” dedi.

GAYEMİZ MİLLETE HİZMET

Başkan Büyükgöz’ün ardından söz alan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de yaptığı selamlama konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “En kalbi duygularımla sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla hepimizin gayesi milletimize hizmet etmek. Virüs salgınıyla mücadelede maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet ederek önemli mesafeleri birlikte kaydedeceğiz. Mahallelerdeki sorunların çözümünde ve hizmetlerin aksamadan yürümesi noktasında sizlerin yanında ve destekçisi olacağımızı bir kez daha hatırlatır, kolaylıklar dilerim.” Konuşmaların ardından Başkan Büyükgöz mahalle muhtarlarının sorularını yanıtladı, taleplerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.