“Hafta sonu da aşılama yapılacak!”

Sağlık 14.01.2021 - 16:43, Güncelleme: 14.01.2021 - 16:43
 

“Hafta sonu da aşılama yapılacak!”

Tüm Türkiye'de uygulanmaya başlanan Covit-19 aşıları Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde; tüm sağlık çalışanlarına yönelik yapılmaya başlandı.

Tüm Türkiye'de uygulanmaya başlana koronavirüs aşıları Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde de sağlıkçılara yönelik yapılmaya başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Hastane Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş “Aşıda tedirgin olacak, korkacak herhangi bir şey olmadığını belirtmek isteriz. Sağlık Bakanlığımızın girişimleriyle birçok ülkenin öncesinde aşılama çalışmaları ülkemizin tüm illerinde başladı.  Hastanemizde bu uygulamaya geçerek randevu alıp gelen tüm sağlık çalışanlarına aşılarımızı vurmaya başladık. Aşı koronavirüsle mücadele de önemli bir aşama. Özellikle vakaların azaldığı bu dönemde aşılamanın da olması inşallah tamamen koronavirüsü ortadan kaldıracak ve insanlarımızı iyi günlere götüreceğini düşünüyorum" dedi. “HAFTA SONU DA AŞILAMA YAPILACAK” Küresel yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele sürecinde geliştirilen aşılardan Çinli Sinovac firmasınca üretilen ve Türkiye'ye getirilen 3 milyon dozluk CoronaVac aşısının Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu laboratuvarlarındaki test süreci tamamlandı. Aşı randevusu https://www.mhrs.gov.tr/  sistemi ve Alo 182 üzerinden verilmeye başlandı. Aşı çalışmaları gece 24.00'e kadar sürecek. Hafta sonu da aşılama yapılacak. AŞI RANDEVUSU NASIL ALINIR? Coronavirüs aşısı için Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden https://www.mhrs.gov.tr/ veya 184'ten randevu alınarak başvurulabilecek. MHRS sistemine E-Devlet veya turkiye.gov.tr adresinden girilmektedir.mhrs.gov.tr üzerinden de işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. https://covid19asi.saglik.gov.tr/
Tüm Türkiye'de uygulanmaya başlanan Covit-19 aşıları Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde; tüm sağlık çalışanlarına yönelik yapılmaya başlandı.

Tüm Türkiye'de uygulanmaya başlana koronavirüs aşıları Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde de sağlıkçılara yönelik yapılmaya başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Hastane Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş “Aşıda tedirgin olacak, korkacak herhangi bir şey olmadığını belirtmek isteriz. Sağlık Bakanlığımızın girişimleriyle birçok ülkenin öncesinde aşılama çalışmaları ülkemizin tüm illerinde başladı.  Hastanemizde bu uygulamaya geçerek randevu alıp gelen tüm sağlık çalışanlarına aşılarımızı vurmaya başladık. Aşı koronavirüsle mücadele de önemli bir aşama. Özellikle vakaların azaldığı bu dönemde aşılamanın da olması inşallah tamamen koronavirüsü ortadan kaldıracak ve insanlarımızı iyi günlere götüreceğini düşünüyorum" dedi.

“HAFTA SONU DA AŞILAMA YAPILACAK

Küresel yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele sürecinde geliştirilen aşılardan Çinli Sinovac firmasınca üretilen ve Türkiye'ye getirilen 3 milyon dozluk CoronaVac aşısının Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu laboratuvarlarındaki test süreci tamamlandı. Aşı randevusu https://www.mhrs.gov.tr/  sistemi ve Alo 182 üzerinden verilmeye başlandı. Aşı çalışmaları gece 24.00'e kadar sürecek. Hafta sonu da aşılama yapılacak.

AŞI RANDEVUSU NASIL ALINIR?

Coronavirüs aşısı için Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden https://www.mhrs.gov.tr/ veya 184'ten randevu alınarak başvurulabilecek. MHRS sistemine E-Devlet veya turkiye.gov.tr adresinden girilmektedir.mhrs.gov.tr üzerinden de işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://covid19asi.saglik.gov.tr/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.