19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hainler Yine Saldırdı

09.07.2016 - 14:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hainler Yine Saldırdı

Teröristler Mardin'de Jandarma Karakoluna Saldırdı: 1 Asker Şehit, 1 Sivil Öldü, 14 Yaralı

Mardin'de Cevizpınar Jandarma Karakolu'na bombalı araçla saldırı düzenlendi. İlk bilgilere göre; bir asker şehit oldu, bir sivil de hayatını kaybetti. Saldırıda 14 kişi de yaralandı. Mardin'in merkez Artuklu İlçesi'ne bağlı Cevizli Köyü'ndeki jandarma karakoluna PKK'lı teröristlerin saldırısında 1 asker şehit oldu, 1 sivil vatandaş da hayatını kaybetti. Saldırıda sivillerinde olduğu 14 kişi yaralandı. Kaçan PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgeye sevk edilen takviye birlikler geniş çaplı operasyon sürüyor. TERÖRİSTLER BOMBALI ARAÇLA SALDIRI DÜZENLEDİ Mardin'in Sultan Şeyhmus beldesindeki Cevizlik Jandarma Karakolu'na öğle saatlerinde saldırı düzenlendi. ÇATIŞMA ÇIKTI PKK'lı teröristler, bombalı araçla gerçekleştirdikleri saldırının ardından karakola ateş açtı. Askerlerin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Teröristler bölgeden kaçarken, geniş çaplı operasyon başlatıldı. Saldırı sonrasında bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik görevlisi sevk edildi. 1 ASKER ŞEHİT 1 SİVİL DE ÖLDÜ Gelen ilk bilgilere göre bir asker şehit oldu, bir sivil de hayatını kaybetti. Saldırıda 14 kişi de yaralandı.
Teröristler Mardin'de Jandarma Karakoluna Saldırdı: 1 Asker Şehit, 1 Sivil Öldü, 14 Yaralı

Mardin'de Cevizpınar Jandarma Karakolu'na bombalı araçla saldırı düzenlendi. İlk bilgilere göre; bir asker şehit oldu, bir sivil de hayatını kaybetti. Saldırıda 14 kişi de yaralandı.

Mardin'in merkez Artuklu İlçesi'ne bağlı Cevizli Köyü'ndeki jandarma karakoluna PKK'lı teröristlerin saldırısında 1 asker şehit oldu, 1 sivil vatandaş da hayatını kaybetti. Saldırıda sivillerinde olduğu 14 kişi yaralandı. Kaçan PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgeye sevk edilen takviye birlikler geniş çaplı operasyon sürüyor.

TERÖRİSTLER BOMBALI ARAÇLA SALDIRI DÜZENLEDİ

Mardin'in Sultan Şeyhmus beldesindeki Cevizlik Jandarma Karakolu'na öğle saatlerinde saldırı düzenlendi.

ÇATIŞMA ÇIKTI

PKK'lı teröristler, bombalı araçla gerçekleştirdikleri saldırının ardından karakola ateş açtı. Askerlerin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

Teröristler bölgeden kaçarken, geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Saldırı sonrasında bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik görevlisi sevk edildi.

1 ASKER ŞEHİT 1 SİVİL DE ÖLDÜ

Gelen ilk bilgilere göre bir asker şehit oldu, bir sivil de hayatını kaybetti. Saldırıda 14 kişi de yaralandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.