“Hakaretvari söylemler asla ve asla kabul edilemez”

Siyaset 18.01.2021 - 10:02, Güncelleme: 18.01.2021 - 10:02
 

“Hakaretvari söylemler asla ve asla kabul edilemez”

“Hakaretvari söylemler asla ve asla kabul edilemez”

AK Parti’de daha önce il başkanlığı yapmış Mehmet Ardıç’ın, İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ı hedef alan saygısız paylaşımı hakkında açıklama yapan İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Yakışıksız ve hakaretvari söylemler asla ve asla kabul edilemez” dedi. Sosyal medyada her kesime sarf ettiği hakaretler ile bilinen AK Parti’de daha önce il başkanlığı yapmış ve şu anda Uluslararası Sosyal Medya Derneği Başkanı Mehmet Ardıç, şimdi de İYİ Partili Lütfü Türkkan’ı hedef aldı. Ardıç, Twitter’da koronavirüs aşısına ilişkin bir paylaşım yapan Lütfü Türkkan’a ağır hakarette bulundu. Türkkan’ın, ‘Askıda aşı var mı?’ ifadesine yanıt veren Ardıç, “Baytara sor Lütfücüm” diyerek hakaretlerine bir yenisini ekledi. KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız da, vekiline sahip çıkarak AK Partili Ardıç’ı saygıya davet etti. Başkan Yıldız, “Değerli Vekilimiz Sayın Lütfü Türkkan’ın sosyal medya paylaşımı üzerine yapılan yakışıksız ve hakaretvari söylemler asla ve asla kabul edilemez. Ne yazık ki kavga, kaos ve hakaretlerle dolu siyaset anlayışıyla gerçek gündemin üstü örtülmeye çalışıyor. Kötü söz sahibine aittir! Herkesi İYİ siyaset, doğru üslup anlayışımıza davet ediyorum” dedi.
“Hakaretvari söylemler asla ve asla kabul edilemez”

AK Parti’de daha önce il başkanlığı yapmış Mehmet Ardıç’ın, İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ı hedef alan saygısız paylaşımı hakkında açıklama yapan İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Yakışıksız ve hakaretvari söylemler asla ve asla kabul edilemez” dedi.

Sosyal medyada her kesime sarf ettiği hakaretler ile bilinen AK Parti’de daha önce il başkanlığı yapmış ve şu anda Uluslararası Sosyal Medya Derneği Başkanı Mehmet Ardıç, şimdi de İYİ Partili Lütfü Türkkan’ı hedef aldı. Ardıç, Twitter’da koronavirüs aşısına ilişkin bir paylaşım yapan Lütfü Türkkan’a ağır hakarette bulundu. Türkkan’ın, ‘Askıda aşı var mı?’ ifadesine yanıt veren Ardıç, “Baytara sor Lütfücüm” diyerek hakaretlerine bir yenisini ekledi.

KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız da, vekiline sahip çıkarak AK Partili Ardıç’ı saygıya davet etti. Başkan Yıldız, “Değerli Vekilimiz Sayın Lütfü Türkkan’ın sosyal medya paylaşımı üzerine yapılan yakışıksız ve hakaretvari söylemler asla ve asla kabul edilemez. Ne yazık ki kavga, kaos ve hakaretlerle dolu siyaset anlayışıyla gerçek gündemin üstü örtülmeye çalışıyor. Kötü söz sahibine aittir! Herkesi İYİ siyaset, doğru üslup anlayışımıza davet ediyorum” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.