Hakemler, zevk kattı, başkanlar destek verdi

Spor 22.10.2021 - 15:12, Güncelleme: 22.10.2021 - 15:14
 

Hakemler, zevk kattı, başkanlar destek verdi

Hakemler, zevk kattı, başkanlar destek verdi

29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda yer alan Hakemler, turnuvanın en çok ilgi çeken takımlarından oldu. Genç hakemler, maç yönetmekte ki yeteneklerinin yanı sıra oynadıkları futbolla da alkış aldılar. Grup maçlarında ki etkili futbolun ardından, eleme turlarının ilk maçında Gebze Ticaret Odası ile karşılaştılar. Şampiyon takım karşısında etkili oyunlarına rağmen, hakemler sahadan mağlup ayrılarak, turnuvaya veda ettiler. Gebze Ticaret Odası maçında hakemleri İl Hakem Komitesi Başkanı Ahmet Tosun, İl Hakem Komitesi Üyeleri Mukaddem Gürpınar, Daimi Taşkın, Mesut Kurt, Kocaeli Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Özhan Kurt ve yöneticelire da yalnız bırakmadı.
Hakemler, zevk kattı, başkanlar destek verdi

29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda yer alan Hakemler, turnuvanın en çok ilgi çeken takımlarından oldu. Genç hakemler, maç yönetmekte ki yeteneklerinin yanı sıra oynadıkları futbolla da alkış aldılar. Grup maçlarında ki etkili futbolun ardından, eleme turlarının ilk maçında Gebze Ticaret Odası ile karşılaştılar. Şampiyon takım karşısında etkili oyunlarına rağmen, hakemler sahadan mağlup ayrılarak, turnuvaya veda ettiler.

Gebze Ticaret Odası maçında hakemleri İl Hakem Komitesi Başkanı Ahmet Tosun, İl Hakem Komitesi Üyeleri Mukaddem Gürpınar, Daimi Taşkın, Mesut Kurt, Kocaeli Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Özhan Kurt ve yöneticelire da yalnız bırakmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.