19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Halâ mı AK Parti?

Siyaset 02.07.2021 - 10:20, Güncelleme: 02.07.2021 - 10:20
 

Halâ mı AK Parti?

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Mehmet Aras, İl Başkanlığı’nda partililerinde katıldığı bir toplantı düzenledi. Toplantıda hükümetin altı ayda, yedinci defa elektrik ve doğalgaza zam yapmasını eleştiren Başkan Aras, “halâ mı AK Parti?” diye sordu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Mehmet Aras, Kocaeli İl Başkanlığında basın toplantısı yaptı. Aras’ın gündeminde hükümetin yaptığı zamlar vardı. Hükümetin altı ayda, yedinci defa elektrik ve doğalgaza zam yapmasını eleştiren Aras, “Halk zamlardan bunaldı. İnsanlar intihara sürükleniyor ve buna rağmen hız kesmeden zam yapılmaya devam ediyor” diyerek, halâ mı AK Parti?” diye sordu. Eline aldığı temsili fotoğraflar yoluyla, işbirlikçi partilere oy veren vatandaş ile Yeniden Refah Partisi’ne oy veren vatandaşları kıyaslayan Aras, “Oyunu işbirlikçi partilere verirsen; ayısını kaybetmiş romana dönersin, ya Refah ya eyvah” dedi. LÜTFÜ’ YE BAK YATTIĞI YERE BAK Bilindiği gibi Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, geçtiğimiz gün mecliste yaptığı basın toplantısında AK Parti ile rahmetli Necmettin Erbakan’ı bir tutmuştu. Bu değerlendirmeye çok sert tepki gösteren Aras, Türkkan’ ı siyasi birikimi açısından yetersiz, siyasal taktik ve strateji açısından vasat olarak yorumladı. Türkkan’ı çocuk yerine de koyan Aras, ‘Lütfü ye bak, yattığı yere bak’ dedi.  
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Mehmet Aras, İl Başkanlığı’nda partililerinde katıldığı bir toplantı düzenledi. Toplantıda hükümetin altı ayda, yedinci defa elektrik ve doğalgaza zam yapmasını eleştiren Başkan Aras, “halâ mı AK Parti?” diye sordu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Mehmet Aras, Kocaeli İl Başkanlığında basın toplantısı yaptı. Aras’ın gündeminde hükümetin yaptığı zamlar vardı. Hükümetin altı ayda, yedinci defa elektrik ve doğalgaza zam yapmasını eleştiren Aras, “Halk zamlardan bunaldı. İnsanlar intihara sürükleniyor ve buna rağmen hız kesmeden zam yapılmaya devam ediyor” diyerek, halâ mı AK Parti?” diye sordu. Eline aldığı temsili fotoğraflar yoluyla, işbirlikçi partilere oy veren vatandaş ile Yeniden Refah Partisi’ne oy veren vatandaşları kıyaslayan Aras, “Oyunu işbirlikçi partilere verirsen; ayısını kaybetmiş romana dönersin, ya Refah ya eyvah” dedi.

LÜTFÜ’ YE BAK YATTIĞI YERE BAK

Bilindiği gibi Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, geçtiğimiz gün mecliste yaptığı basın toplantısında AK Parti ile rahmetli Necmettin Erbakan’ı bir tutmuştu. Bu değerlendirmeye çok sert tepki gösteren Aras, Türkkan’ ı siyasi birikimi açısından yetersiz, siyasal taktik ve strateji açısından vasat olarak yorumladı. Türkkan’ı çocuk yerine de koyan Aras, ‘Lütfü ye bak, yattığı yere bak’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.