19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘Halk Günü’ kaldığı yerden devam ediyor

Kocaeli 08.07.2021 - 10:18, Güncelleme: 08.07.2021 - 10:18
 

‘Halk Günü’ kaldığı yerden devam ediyor

‘Halk Günü’ kaldığı yerden devam ediyor

Koronavirüs (Covid19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek Kocaeli’nde ‘Halk Günü’ toplantıları yeniden başladı. Pandemi nedeni ile ara verilen ‘Halk Günü’ toplantıları yeniden başladı. Halk günlerinde vatandaşlarla buluşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, derdine derman olunmayan Kocaelili kalmasın diye ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Vali Yavuz, “Bazı dönemlerde vaka sayıları çok arttı ama çok şükür ki bugün itibariyle daha iyi durumdayız. Rehavete kapılmadan tekrar kurallara uyarak ve aşılarımızı yaptırarak bu süreci atlatacağız. Devletimizin almış olduğu kararları, Valiliklerimizin hassasiyetle uygulaması Ülkemizi pandemi mücadelesinde bir adım öne çıkardı. Nitekim Kocaeli’nde özellikle istihdamda önceki yıllara göre ciddi bir artış söz konusu oldu, şuanda ihracat rakamlarında ise bu yıl ciddi bir yükselme bekliyoruz” dedi. 5 BİN AİLE ZİYARET EDİLDİ 01 Ocak 2021’den Haziran ayı sonuna kadar toplam 5 bin aileyi ziyaret ettiklerine değinen Vali Yavuz, eşi ile birlikte başlattığı ‘Gönülden Gönüle’ projesi yolculuğundaki başarılarını da paylaşarak şunları kaydetti:  “842’si eşim ile benim olmak üzere Kaymakamlarımızla birlikte ziyaret ettiğimiz aile sayısı 5 bin civarındadır. Bu gerçekten Türkiye’de ulaşılması neredeyse imkansız bir rekordur. İnşallah bu sene ikinci altı ayda da bir 5 bin aile daha ziyaret ederek 10 bin aileyle gönül köprüleri kurmayı hedefliyoruz. Şehit ailelerini, Gazilerimizi, engellilerimizi, yaşlılarımızı, yetim ve öksüzlerimizi, ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan kardeşlerimizi hanelerinde ziyaret ediyoruz. Ziyaretler esnasında çeşitli sorunları yerinde bizzat tespit ediyor ve çözmeye gayret ediyoruz. Bu güne kadar birçok kardeşimizin tedavisini gerçekleştirdik, birçok kardeşimizin eğitim, istihdam, sosyal yardım gibi ihtiyaç duyduğu birçok alana dokunduk. Bu esasen bizim devlet geleneğimizin bir sonucudur. ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ sözü sadece bir söz değildir, bir eylemdir. Bu sözü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta söylüyor, biz de şehirde onun temsilcisi olarak bu uygulamaları en iyi şekilde sizlere aktarmaya çalışıyoruz .” Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Halk Günü buluşmasına gelen vatandaşlar tarafından kendisine iletilen sorun, şikâyet ve talepleri tek tek dinleyerek not aldı ve çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.
‘Halk Günü’ kaldığı yerden devam ediyor

Koronavirüs (Covid19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek Kocaeli’nde ‘Halk Günü’ toplantıları yeniden başladı. Pandemi nedeni ile ara verilen ‘Halk Günü’ toplantıları yeniden başladı. Halk günlerinde vatandaşlarla buluşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, derdine derman olunmayan Kocaelili kalmasın diye ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Vali Yavuz, “Bazı dönemlerde vaka sayıları çok arttı ama çok şükür ki bugün itibariyle daha iyi durumdayız. Rehavete kapılmadan tekrar kurallara uyarak ve aşılarımızı yaptırarak bu süreci atlatacağız. Devletimizin almış olduğu kararları, Valiliklerimizin hassasiyetle uygulaması Ülkemizi pandemi mücadelesinde bir adım öne çıkardı. Nitekim Kocaeli’nde özellikle istihdamda önceki yıllara göre ciddi bir artış söz konusu oldu, şuanda ihracat rakamlarında ise bu yıl ciddi bir yükselme bekliyoruz” dedi.

5 BİN AİLE ZİYARET EDİLDİ

01 Ocak 2021’den Haziran ayı sonuna kadar toplam 5 bin aileyi ziyaret ettiklerine değinen Vali Yavuz, eşi ile birlikte başlattığı ‘Gönülden Gönüle’ projesi yolculuğundaki başarılarını da paylaşarak şunları kaydetti:  “842’si eşim ile benim olmak üzere Kaymakamlarımızla birlikte ziyaret ettiğimiz aile sayısı 5 bin civarındadır. Bu gerçekten Türkiye’de ulaşılması neredeyse imkansız bir rekordur. İnşallah bu sene ikinci altı ayda da bir 5 bin aile daha ziyaret ederek 10 bin aileyle gönül köprüleri kurmayı hedefliyoruz. Şehit ailelerini, Gazilerimizi, engellilerimizi, yaşlılarımızı, yetim ve öksüzlerimizi, ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan kardeşlerimizi hanelerinde ziyaret ediyoruz. Ziyaretler esnasında çeşitli sorunları yerinde bizzat tespit ediyor ve çözmeye gayret ediyoruz. Bu güne kadar birçok kardeşimizin tedavisini gerçekleştirdik, birçok kardeşimizin eğitim, istihdam, sosyal yardım gibi ihtiyaç duyduğu birçok alana dokunduk. Bu esasen bizim devlet geleneğimizin bir sonucudur. ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ sözü sadece bir söz değildir, bir eylemdir. Bu sözü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta söylüyor, biz de şehirde onun temsilcisi olarak bu uygulamaları en iyi şekilde sizlere aktarmaya çalışıyoruz .” Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Halk Günü buluşmasına gelen vatandaşlar tarafından kendisine iletilen sorun, şikâyet ve talepleri tek tek dinleyerek not aldı ve çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.