19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hamza Şayir’den 3 mahalleye HALK KÜTÜPHANESİ

Dilovası 17.06.2021 - 10:17, Güncelleme: 17.06.2021 - 10:17
 

Hamza Şayir’den 3 mahalleye HALK KÜTÜPHANESİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bir sözünü daha tutarak Diliskelesi, Orhangazi ve Turgut Özal Mahallelerinde yapılacak olan halk kütüphaneleri için Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ile protokol imzaladı.

31 Mart yerel seçimlerinde verdiği sözleri 2 yıl içinde bir bir tutan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bir sözünü daha tutmak için adım attı. Seçimden önce söz verdiği halk kütüphaneleri için Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ile protokol imzalayan Başkan Şayir müjdeli haberi sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Diliskelesi, Orhangazi ve Turgut Özal Mahallelerinde yapılacak olan halk kütüphaneleri öğrencilerin ve kitapseverlerin beğenisini kazanacak. KÜTÜPHANELER SEMT KONAKLARINDA OLACAK Eğitime verdiği önemi her seferde dile getiren, bunu dile getirmekle kalmayıp Dilovası’nın geleceği için somut adımlar atan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sn. Fatih Taşdelen ile birlikte Diliskelesi, Orhangazi ve Turgut Özal mahallelerimizde yapılacak olan Halk Kütüphaneleri için protokolümüzü imzaladık. Orhangazi Mahallesi’nde yer alan Şehit Ümit Durmuş Semt Konağının 2. katı, Turgut Özal Mahallesi’nde bulunan Görkem Çiler Semt Konağının 3. katı ve Diliskelesi Mahallesi’nde bulunan Said-i Nursi Semt Konağı’nın 2. katı kütüphane yapılacak.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bir sözünü daha tutarak Diliskelesi, Orhangazi ve Turgut Özal Mahallelerinde yapılacak olan halk kütüphaneleri için Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ile protokol imzaladı.

31 Mart yerel seçimlerinde verdiği sözleri 2 yıl içinde bir bir tutan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bir sözünü daha tutmak için adım attı. Seçimden önce söz verdiği halk kütüphaneleri için Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ile protokol imzalayan Başkan Şayir müjdeli haberi sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Diliskelesi, Orhangazi ve Turgut Özal Mahallelerinde yapılacak olan halk kütüphaneleri öğrencilerin ve kitapseverlerin beğenisini kazanacak.

KÜTÜPHANELER SEMT KONAKLARINDA OLACAK

Eğitime verdiği önemi her seferde dile getiren, bunu dile getirmekle kalmayıp Dilovası’nın geleceği için somut adımlar atan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sn. Fatih Taşdelen ile birlikte Diliskelesi, Orhangazi ve Turgut Özal mahallelerimizde yapılacak olan Halk Kütüphaneleri için protokolümüzü imzaladık. Orhangazi Mahallesi’nde yer alan Şehit Ümit Durmuş Semt Konağının 2. katı, Turgut Özal Mahallesi’nde bulunan Görkem Çiler Semt Konağının 3. katı ve Diliskelesi Mahallesi’nde bulunan Said-i Nursi Semt Konağı’nın 2. katı kütüphane yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.