Hasan Kurt toprağa verildi

Gebze 27.11.2021 - 18:30, Güncelleme: 27.11.2021 - 18:30
 

Hasan Kurt toprağa verildi

Hasan Kurt toprağa verildi

İYİ Parti İl yönetim kurulu üyesi ve SEDAŞ yöneticisi Fevzi Kurt’un vefat eden babası ve Kocaeli eski milletvekili merhum Alaettin Kurt’un abisi Hasan Yılmaz Kurt (88) toprağa verildi. Uzun süredir kanser hastası olan Hasan Kurt’un cenazesi Mustafa Paşa Camiinde kılınan namazın ardından merkez mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenazeye; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, başkan yardımcıları Selamet Güner, Sedat Çelik ve Mehmet Dinç, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İYİ Parti Gebze İlçe başkanı Burak Uluköylü, Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, MHP Gebze ilçe başkanı Bülent Özdemir, GTO Başkanı Nail Çiler, Kocaeli eski milletvekili Eyüp Ayar, DP eski il başkanı Tahmiran Yıldırım, MHP eski ilçe başkanları Abdurrahman dede, Ferit Taşdemir, Turan Toptaş, İYİ Parti eski ilçe başkanı Özhan Öztürk, Gebze eski belediye başkanı İbrahim Pehlivan, Çayırova eski belediye başkanı Ziyaettin Akbaş, Dilovası eski belediye başkanı Ali Toltar, iş ve siyaset çevreleri ile STK Başkan ve yöneticileri ile kalabalık bir çevre sakini katıldı. Cenaze namazı öncesi Kurt ailesi taziyeleri kabil ederek tüm katılımcılara teşekkür etti. 3 çocuk babası olan Kurt’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 
Hasan Kurt toprağa verildi

İYİ Parti İl yönetim kurulu üyesi ve SEDAŞ yöneticisi Fevzi Kurt’un vefat eden babası ve Kocaeli eski milletvekili merhum Alaettin Kurt’un abisi Hasan Yılmaz Kurt (88) toprağa verildi. Uzun süredir kanser hastası olan Hasan Kurt’un cenazesi Mustafa Paşa Camiinde kılınan namazın ardından merkez mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazeye; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, başkan yardımcıları Selamet Güner, Sedat Çelik ve Mehmet Dinç, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İYİ Parti Gebze İlçe başkanı Burak Uluköylü, Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, MHP Gebze ilçe başkanı Bülent Özdemir, GTO Başkanı Nail Çiler, Kocaeli eski milletvekili Eyüp Ayar, DP eski il başkanı Tahmiran Yıldırım, MHP eski ilçe başkanları Abdurrahman dede, Ferit Taşdemir, Turan Toptaş, İYİ Parti eski ilçe başkanı Özhan Öztürk, Gebze eski belediye başkanı İbrahim Pehlivan, Çayırova eski belediye başkanı Ziyaettin Akbaş, Dilovası eski belediye başkanı Ali Toltar, iş ve siyaset çevreleri ile STK Başkan ve yöneticileri ile kalabalık bir çevre sakini katıldı. Cenaze namazı öncesi Kurt ailesi taziyeleri kabil ederek tüm katılımcılara teşekkür etti. 3 çocuk babası olan Kurt’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.