“Hastalanmayalım!”

Sağlık 24.03.2021 - 11:48, Güncelleme: 24.03.2021 - 11:48
 

“Hastalanmayalım!”

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu artan koronavirüs vakalarına dikkat çekerek, “Sizleri korumak için çalışıyoruz. Uyum gösterip mücadeleye katkıda bulunarak hastalanmayalım” dedi.

1 Mart’ta yeni tip koronavirüs risk değerlendirme haritasına göre, yüksek riskli kentler dışında restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane, kıraathane, çay bahçesi gibi yerler 07.00-19.00 saatleri arasında yüzde 50 kapasite ile açıldı. Ayın başında yeni normalleşme sürecinin başladığı Kocaeli bir ayda, yüksek riskli gruptan çok yüksek riskli gruba geçti. Kocaeli’nde Yüz binde 99,18 ile normalleşme dönemine geçen Kocaeli, 19 Mart’ta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı illere göre haftalık vaka sayısında Yüz binde 176, 39 ile korkuttu.  HASTALANMAYALIM Salgının henüz bitmediğini, normalleşmenin rehavet olmadığını dile getiren Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu vaka sayılarına dikkat çekerek bir açıklamada bulundu. Kadıoğlu açıklamasında, “Salgın bitmedi. Pozitif vaka sayımız yükseliyor, aman dikkat. Sizleri korumak için çalışıyoruz. Uyum gösterip mücadeleye katkıda bulunarak; hastalanmayalım. Unutmayın: Pandemiyi ancak aşı yaptırmakla ortadan kaldırabiliriz” ifadelerine yer verdi.
Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu artan koronavirüs vakalarına dikkat çekerek, “Sizleri korumak için çalışıyoruz. Uyum gösterip mücadeleye katkıda bulunarak hastalanmayalım” dedi.

1 Mart’ta yeni tip koronavirüs risk değerlendirme haritasına göre, yüksek riskli kentler dışında restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane, kıraathane, çay bahçesi gibi yerler 07.00-19.00 saatleri arasında yüzde 50 kapasite ile açıldı. Ayın başında yeni normalleşme sürecinin başladığı Kocaeli bir ayda, yüksek riskli gruptan çok yüksek riskli gruba geçti. Kocaeli’nde Yüz binde 99,18 ile normalleşme dönemine geçen Kocaeli, 19 Mart’ta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı illere göre haftalık vaka sayısında Yüz binde 176, 39 ile korkuttu. 


HASTALANMAYALIM
Salgının henüz bitmediğini, normalleşmenin rehavet olmadığını dile getiren Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu vaka sayılarına dikkat çekerek bir açıklamada bulundu. Kadıoğlu açıklamasında, “Salgın bitmedi. Pozitif vaka sayımız yükseliyor, aman dikkat. Sizleri korumak için çalışıyoruz. Uyum gösterip mücadeleye katkıda bulunarak; hastalanmayalım. Unutmayın: Pandemiyi ancak aşı yaptırmakla ortadan kaldırabiliriz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.