HDP’li Gergerlioğlu’ndan gazetemize seçim açıklaması!

Siyaset 01.10.2021 - 16:07, Güncelleme: 01.10.2021 - 16:14
 

HDP’li Gergerlioğlu’ndan gazetemize seçim açıklaması!

HDP’li Gergerlioğlu’ndan gazetemize seçim açıklaması!

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Türkiye’de bir yıl içerisinde seçim olabileceğine dikkat çekti. Çözüm sürecine de değinen Gergerlioğlu; “Hükümet bu konuda samimi değildi, samimi olsalar bu süreç başarı ile sonuçlanır ve her iki taraf da rahat ederdi” dedi. HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kocaeli İl eş başkanları Leyla Aygün ve Mehmet Selim Akboğa ve Gebze İlçe Eş başkanı Meryem Uslu ile birlikte Hedef Gazetesini ziyaret etti. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ile çeşitli konularda sohbet eden Gergerlioğlu,  AK Parti’nin her geçen gün oy kaybettiğini ve bir yıl içerisinde seçim olabileceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan7ın kendi oluşturduğu sistemden memnun olmadığını da ifade eden Gergerlioğlu, “Ekonomik sorunlar hat safhada, Darıca, İzmit, Derince ve Gebze bölgesinde esnaf ziyaretleri yaptık. AK Parti’ye oy verenler bile hayat pahalılığından şikayet ediyor. Açıkçası hiç bu kadarını görmemiştik.” Dedi. Yeni anayasa çalışmalarına da değinen Gergerlioğlu, “Doğru ve demokratik bir değişim olmalı. Biz sürekli barış diyoruz. Çözümsüzlük üreten bir siyaset anlayışı olmamalı. Erdoğan ve Bahçeli iktidarı her geçen gün eriyor. Millet ittifakı iktidar adayı” dedi. “İKTİDAR SÜREÇTE SAMİMİ DEĞİLDİ” Çözüm sürecine de değinen Ömer Faruk Gergerlioğlu; “Devlet babadır ve samimiyetini göstermesi gerekirdi. Çözüm sürecinde de böyle oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylemleri baştan beri bizi memnun etmiyordu ve samimi değildi. Hükümet samimi olsa çözüm sürecinde sorun çözülmüş olur her iki taraf da rahat ederdi.  Kılıçdaroğlu’nun çözümün adresi olarak HDP’yi göstermesini önemsiyoruz. Kürt sorununun çözümü için İYİ Parti’ye de davetiye gönderiyoruz. Artık sadece seçim zamanı Kurt’lerin oyunu almaya yönelik hareket edenlere de gerekli restimizi çekiyoruz. Çözüm sürecinden “Akil insanlar” Kocaeli’ye gelince bana danışıyorlardı. O gün de barış diyorduk, bugün de…O günkü söylediğimiz “Barış” sözcüğünü bugün söyleyince 25 yıllık hekimliğimizden olduk, milletvekilliğimizi düşürüp bizi cezaevine attılar” dedi.  
HDP’li Gergerlioğlu’ndan gazetemize seçim açıklaması!

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Türkiye’de bir yıl içerisinde seçim olabileceğine dikkat çekti. Çözüm sürecine de değinen Gergerlioğlu; “Hükümet bu konuda samimi değildi, samimi olsalar bu süreç başarı ile sonuçlanır ve her iki taraf da rahat ederdi” dedi.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kocaeli İl eş başkanları Leyla Aygün ve Mehmet Selim Akboğa ve Gebze İlçe Eş başkanı Meryem Uslu ile birlikte Hedef Gazetesini ziyaret etti. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ile çeşitli konularda sohbet eden Gergerlioğlu,  AK Parti’nin her geçen gün oy kaybettiğini ve bir yıl içerisinde seçim olabileceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan7ın kendi oluşturduğu sistemden memnun olmadığını da ifade eden Gergerlioğlu, “Ekonomik sorunlar hat safhada, Darıca, İzmit, Derince ve Gebze bölgesinde esnaf ziyaretleri yaptık. AK Parti’ye oy verenler bile hayat pahalılığından şikayet ediyor. Açıkçası hiç bu kadarını görmemiştik.” Dedi. Yeni anayasa çalışmalarına da değinen Gergerlioğlu, “Doğru ve demokratik bir değişim olmalı. Biz sürekli barış diyoruz. Çözümsüzlük üreten bir siyaset anlayışı olmamalı. Erdoğan ve Bahçeli iktidarı her geçen gün eriyor. Millet ittifakı iktidar adayı” dedi.

“İKTİDAR SÜREÇTE SAMİMİ DEĞİLDİ”

Çözüm sürecine de değinen Ömer Faruk Gergerlioğlu; “Devlet babadır ve samimiyetini göstermesi gerekirdi. Çözüm sürecinde de böyle oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylemleri baştan beri bizi memnun etmiyordu ve samimi değildi. Hükümet samimi olsa çözüm sürecinde sorun çözülmüş olur her iki taraf da rahat ederdi.  Kılıçdaroğlu’nun çözümün adresi olarak HDP’yi göstermesini önemsiyoruz. Kürt sorununun çözümü için İYİ Parti’ye de davetiye gönderiyoruz. Artık sadece seçim zamanı Kurt’lerin oyunu almaya yönelik hareket edenlere de gerekli restimizi çekiyoruz. Çözüm sürecinden “Akil insanlar” Kocaeli’ye gelince bana danışıyorlardı. O gün de barış diyorduk, bugün de…O günkü söylediğimiz “Barış” sözcüğünü bugün söyleyince 25 yıllık hekimliğimizden olduk, milletvekilliğimizi düşürüp bizi cezaevine attılar” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.