Hedef: PROBLEMSİZ DARICA!

Darıca 16.05.2021 - 17:20, Güncelleme: 17.05.2021 - 08:52
 

Hedef: PROBLEMSİZ DARICA!

Darıca’da 17 gündür devam eden hummalı çalışmalar hakkında bilgi veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Hedefimiz; tam anlamıyla altyapı problemlerinin bittiği bir Darıca” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’da devam eden çalışmaların zahmetli olduğunu ve bu süreçte rahatsızlık duyan vatandaşlarından özür diledi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 17 günlük tam kapanma sürecini fırsata çevirerek ilçede hummalı bir çalışma başlattı. Darıca’nın neredeyse tüm mahallelerinde adeta seferberlik ilan eden Başkan Bıyık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İSU ve Darıca Belediyesi ekiplerinin koordineli çalıştıklarını belirterek vatandaşların mutluluğu için çalıştıklarını dile getirdi. Darıca’da devam eden çalışmaların zahmetli olduğunu ve bu süreçte rahatsızlık duyan vatandaşlarından özür dileyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli Darıcalı hemşerilerim. Darıcamızın genelinde hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hem İSU Genel Müdürlüğü’nün hem de belediyemizin yoğun çalışmaları söz konusu. Hem altyapı hem de üstyapımızı mümkün olan kısa sürelerde tamamlamaya çalışıyoruz. ÖZÜR DİLERİZ İlçemiz genelinde altyapıdan kaynaklı üstyapı tahribatı söz konusu. Bu konu ile alakalı çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Allah nasip ederse Cami Mahallesi’nde ara sokakların tamamını 15 günde bitireceğiz. Sadece bununla bitmiyor. Darıca’da yaklaşık 7 ayrı bölgede şantiye ekiplerimiz; yol bakım, asfalt bakım, asfalt serim, parke bakım ve asfalt tadilat gibi farklı alanlarda işlemler yapıyor. Darıca’nın genelinde hummalı bir şekilde yol bakım-onarım çalışmalarımız devam ediyor. 17 günlük kısıtlamayı fırsat bilerek bayramın ardından insanlarımızın hayatını kolaylaştıracak şekilde çalışıyoruz. Kışın altyapıdan kaynaklı yapılan tahribatları da gidereceğiz. Vatandaşlarımıza biraz zahmet oldu. Altyapı işi zahmetli bir iş ama en kısa zamanda bunları da halledeceğiz. Hedefimiz; tam anlamıyla artık Darıca’da altyapı problemlerinin bittiği, yağmur yağdığı zaman ‘Acaba hangi evde su baskını olacak’ korkusu olmadan Darıca’yı hep birlikte inşa edeceğiz. Verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz.”
Darıca’da 17 gündür devam eden hummalı çalışmalar hakkında bilgi veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Hedefimiz; tam anlamıyla altyapı problemlerinin bittiği bir Darıca” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’da devam eden çalışmaların zahmetli olduğunu ve bu süreçte rahatsızlık duyan vatandaşlarından özür diledi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 17 günlük tam kapanma sürecini fırsata çevirerek ilçede hummalı bir çalışma başlattı. Darıca’nın neredeyse tüm mahallelerinde adeta seferberlik ilan eden Başkan Bıyık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İSU ve Darıca Belediyesi ekiplerinin koordineli çalıştıklarını belirterek vatandaşların mutluluğu için çalıştıklarını dile getirdi. Darıca’da devam eden çalışmaların zahmetli olduğunu ve bu süreçte rahatsızlık duyan vatandaşlarından özür dileyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli Darıcalı hemşerilerim. Darıcamızın genelinde hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hem İSU Genel Müdürlüğü’nün hem de belediyemizin yoğun çalışmaları söz konusu. Hem altyapı hem de üstyapımızı mümkün olan kısa sürelerde tamamlamaya çalışıyoruz.

ÖZÜR DİLERİZ

İlçemiz genelinde altyapıdan kaynaklı üstyapı tahribatı söz konusu. Bu konu ile alakalı çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Allah nasip ederse Cami Mahallesi’nde ara sokakların tamamını 15 günde bitireceğiz. Sadece bununla bitmiyor. Darıca’da yaklaşık 7 ayrı bölgede şantiye ekiplerimiz; yol bakım, asfalt bakım, asfalt serim, parke bakım ve asfalt tadilat gibi farklı alanlarda işlemler yapıyor. Darıca’nın genelinde hummalı bir şekilde yol bakım-onarım çalışmalarımız devam ediyor. 17 günlük kısıtlamayı fırsat bilerek bayramın ardından insanlarımızın hayatını kolaylaştıracak şekilde çalışıyoruz. Kışın altyapıdan kaynaklı yapılan tahribatları da gidereceğiz. Vatandaşlarımıza biraz zahmet oldu. Altyapı işi zahmetli bir iş ama en kısa zamanda bunları da halledeceğiz. Hedefimiz; tam anlamıyla artık Darıca’da altyapı problemlerinin bittiği, yağmur yağdığı zaman ‘Acaba hangi evde su baskını olacak’ korkusu olmadan Darıca’yı hep birlikte inşa edeceğiz. Verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz.”

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.