Hem esnaf hem vatandaş memnun!

Gebze 04.03.2021 - 16:46, Güncelleme: 04.03.2021 - 16:46
 

Hem esnaf hem vatandaş memnun!

Hem esnaf hem vatandaş memnun!

Kasım ayı sonundan bu yana kapalı olan ve müşteri kabul etmeyen kafeler yeniden açılmanın sevincini yaşıyor. Normalleşme süreciyle beraber sabah 07.00 akşam 19.00 arası yeniden hizmete açılan kafelere ilgi bir hayli fazla. Neredeyse yer bulunmayan kafelerde büyük mutluluk yaşanırken tüm kurallar çerçevesinde yeniden müşteri kabul etmenin sevinci yaşanıyor. Aylardır evlerinde sıkılan vatandaşlar kafelerde oturup zaman geçirmenin mutluluğunu yaşarken kurallara uyduklarını söylüyorlar. Kasım sonundan bu yana kapalı olan kafeler birkaç günlük ilgiden memnun kalırken özellikle cumartesi yasağının olmadığı günlerde ilginin daha da artabileceği tahmin ediliyor. KAFE SAHİPLERİ ÇOK MUTLU Kafe sahipleri yeniden normalleşme sürecini memnuniyetle karşılarken “Zor ve sıkıntılı süreç geçirdik. Şimdi yeniden müşteri alıyoruz. Kurallara tamamen uyuyoruz, hiçbir eksiklik yaşamıyoruz. Bizler müşterilerimize çok özlemiştik. Yeniden bir arada olduğumuz için sevinçliyiz. İlgiden çok memnunuz. Cumartesi günü daha da çok ilgi olacaktır. Müşterilerimiz de memnunlar. Oldukça güzel geri dönüşler alıyoruz. Sağ olsunlar bizleri yalnız bırakmadılar. İnşallah bu güzellikle devam edeceğiz” şeklinde konuşarak duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Hem esnaf hem vatandaş memnun!

Kasım ayı sonundan bu yana kapalı olan ve müşteri kabul etmeyen kafeler yeniden açılmanın sevincini yaşıyor. Normalleşme süreciyle beraber sabah 07.00 akşam 19.00 arası yeniden hizmete açılan kafelere ilgi bir hayli fazla. Neredeyse yer bulunmayan kafelerde büyük mutluluk yaşanırken tüm kurallar çerçevesinde yeniden müşteri kabul etmenin sevinci yaşanıyor. Aylardır evlerinde sıkılan vatandaşlar kafelerde oturup zaman geçirmenin mutluluğunu yaşarken kurallara uyduklarını söylüyorlar. Kasım sonundan bu yana kapalı olan kafeler birkaç günlük ilgiden memnun kalırken özellikle cumartesi yasağının olmadığı günlerde ilginin daha da artabileceği tahmin ediliyor.

KAFE SAHİPLERİ ÇOK MUTLU

Kafe sahipleri yeniden normalleşme sürecini memnuniyetle karşılarken “Zor ve sıkıntılı süreç geçirdik. Şimdi yeniden müşteri alıyoruz. Kurallara tamamen uyuyoruz, hiçbir eksiklik yaşamıyoruz. Bizler müşterilerimize çok özlemiştik. Yeniden bir arada olduğumuz için sevinçliyiz. İlgiden çok memnunuz. Cumartesi günü daha da çok ilgi olacaktır. Müşterilerimiz de memnunlar. Oldukça güzel geri dönüşler alıyoruz. Sağ olsunlar bizleri yalnız bırakmadılar. İnşallah bu güzellikle devam edeceğiz” şeklinde konuşarak duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.