19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Her mahalle için ekip kuruldu

Darıca 05.04.2021 - 17:18, Güncelleme: 05.04.2021 - 17:18
 

Her mahalle için ekip kuruldu

DARICA KAYMAKAMI KORONANIN YAKASINI BIRAKMIYOR

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Kocaeli’nde en yüksek vaka sayısının Darıca’da olması sebebi ile mahalle muhtarlarına talimat vererek her mahallede filyasyon ekibi kurdurdu. Darıca’da artan ve durdurulamayan vaka sayıları ile birlikte Darıca Kaymakamı Yüksel Kara harekete geçti. Kaymakamlık koronavirüs ile mücadele kapsamında vakaların artışını engellemek amacı ile her mahallede mahalle muhtarlarının başkanlığında filyasyon ekipleri kurdurdu. Mahalle muhtarları, kurdukları ekip ile birlikte ev ziyaretleri gerçekleştiriyor, vatandaşların kurallara uyup uymadığını kontrol ediyor. KAYMAKAMIMIZIN TALİMATIYLA KURULDU Kurdukları filyasyon ekibi ve denetim süreci hakkında bilgi veren Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal, “Darıca Kaymakamımız Sayın Yüksel Kara beyin talimatları doğrultusunda Kazım Karabekir Mahallesi filyasyon ekibim ile birlikte Covid-19 hastalarımızın ve hane ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz. Hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Büyük ailemden de kurallara uymalarını rica ediyorum saygılarımla” dedi. ZOR DÖNEMDE SORUMLULUKTAN KAÇMADINIZ Darıca Kaymakamı Yüksel Kara tüm mahalle muhtarlarının hassasiyetleri için teşekkür ederek, “Elinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık. Zor bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde sorumluluk almaktan kaçınmadınız. Vatan ve millet sevginizi yaptığınız somut çalışmalarla hep gösterdiniz. Sizlere teşekkür ediyorum. Rabbim yolunuzu açık eylesin” açıklamasında bulundu.    
DARICA KAYMAKAMI KORONANIN YAKASINI BIRAKMIYOR

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Kocaeli’nde en yüksek vaka sayısının Darıca’da olması sebebi ile mahalle muhtarlarına talimat vererek her mahallede filyasyon ekibi kurdurdu.

Darıca’da artan ve durdurulamayan vaka sayıları ile birlikte Darıca Kaymakamı Yüksel Kara harekete geçti. Kaymakamlık koronavirüs ile mücadele kapsamında vakaların artışını engellemek amacı ile her mahallede mahalle muhtarlarının başkanlığında filyasyon ekipleri kurdurdu. Mahalle muhtarları, kurdukları ekip ile birlikte ev ziyaretleri gerçekleştiriyor, vatandaşların kurallara uyup uymadığını kontrol ediyor.

KAYMAKAMIMIZIN TALİMATIYLA KURULDU

Kurdukları filyasyon ekibi ve denetim süreci hakkında bilgi veren Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal, “Darıca Kaymakamımız Sayın Yüksel Kara beyin talimatları doğrultusunda Kazım Karabekir Mahallesi filyasyon ekibim ile birlikte Covid-19 hastalarımızın ve hane ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz. Hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Büyük ailemden de kurallara uymalarını rica ediyorum saygılarımla” dedi.

ZOR DÖNEMDE SORUMLULUKTAN KAÇMADINIZ

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara tüm mahalle muhtarlarının hassasiyetleri için teşekkür ederek, “Elinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık. Zor bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde sorumluluk almaktan kaçınmadınız. Vatan ve millet sevginizi yaptığınız somut çalışmalarla hep gösterdiniz. Sizlere teşekkür ediyorum. Rabbim yolunuzu açık eylesin” açıklamasında bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.