Her Sevda Hüzün Barındırır!

Spor 19.11.2021 - 10:37, Güncelleme: 19.11.2021 - 10:37
 

Her Sevda Hüzün Barındırır!

Her Sevda Hüzün Barındırır!

TFF 3. Lig 2.Grup’ta rekabet eden temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği sezonun 13.hafta mücadelesinde Siirt İl Özel İdare Spor deplasmanına çıktı. HERŞEY ÇOK GÜZEL BAŞLAMIŞTI Karşılaşmaya güzel bir başlangıç yapan ekibimiz ilk yarının 42.dakikasında Erdem Dikbasan ile skor üstünlüğünü bulurken ikinci yarının 59.dakikasında Nebi Tiryakioğlu ile aradaki farkı ikiye yükselten sarı yeşilliler, dakikalar geçtikçe oyun hakimiyetini rakibine teslim etmeye başladı. 68. Dakikada Siirt İl Özel İdare Spordan Onur Alsu’nun ayağından gelen gol ile farkı bire düşürdü. Sonrasında sahneye çıkan ve ev sahibini deyim yerinde ise hayata döndüren Onur Palaz 69. Dakikada önce eşitliği sağladı, 71.dakikada ise 3 puanı getiren golü attı. Sahadan 3-2 puansız ayrılan temsilcimiz evine puansız dönüş yapmış oldu. 3 DAKİKADA 3 GOL Siirt Atatürk Stadı’nda oynanan mücadelede 3 dakikada kalesinde 3 gol görerek yıpratıcı bir mağlubiyet alan Redoks Darıca Gençlerbirliği 10 puanda kaldı, ateş hattındaki Siirt ise üst üste yenilgiler aldığı haftalar sonrasında puanını 10’a çıkarak nefes kaynağı buldu. Temsilcimizde Sefa Tunç karşılaşmanın son anlarında  ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek pazar günü evinde ağırlayacağı 76 Iğdır Belediyespor karşılaşmasında cezalı duruma düştü.
Her Sevda Hüzün Barındırır!

TFF 3. Lig 2.Grup’ta rekabet eden temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği sezonun 13.hafta mücadelesinde Siirt İl Özel İdare Spor deplasmanına çıktı.

HERŞEY ÇOK GÜZEL BAŞLAMIŞTI

Karşılaşmaya güzel bir başlangıç yapan ekibimiz ilk yarının 42.dakikasında Erdem Dikbasan ile skor üstünlüğünü bulurken ikinci yarının 59.dakikasında Nebi Tiryakioğlu ile aradaki farkı ikiye yükselten sarı yeşilliler, dakikalar geçtikçe oyun hakimiyetini rakibine teslim etmeye başladı. 68. Dakikada Siirt İl Özel İdare Spordan Onur Alsu’nun ayağından gelen gol ile farkı bire düşürdü. Sonrasında sahneye çıkan ve ev sahibini deyim yerinde ise hayata döndüren Onur Palaz 69. Dakikada önce eşitliği sağladı, 71.dakikada ise 3 puanı getiren golü attı. Sahadan 3-2 puansız ayrılan temsilcimiz evine puansız dönüş yapmış oldu.

3 DAKİKADA 3 GOL

Siirt Atatürk Stadı’nda oynanan mücadelede 3 dakikada kalesinde 3 gol görerek yıpratıcı bir mağlubiyet alan Redoks Darıca Gençlerbirliği 10 puanda kaldı, ateş hattındaki Siirt ise üst üste yenilgiler aldığı haftalar sonrasında puanını 10’a çıkarak nefes kaynağı buldu. Temsilcimizde Sefa Tunç karşılaşmanın son anlarında  ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek pazar günü evinde ağırlayacağı 76 Iğdır Belediyespor karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.