“Her şey eleştiri değil, hükümet doğrusunu yaptı”

Siyaset 22.03.2021 - 11:58, Güncelleme: 22.03.2021 - 12:12
 

“Her şey eleştiri değil, hükümet doğrusunu yaptı”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ülkedeki son gelişmeleri gazetemize değerlendirdi. Türel İstanbul Sözleşmesi kararının doğru olduğuna ancak onun yerine nasıl bir sözleşmenin hayata geçirileceği konusunda belirsizlikler olduğuna değinerek “Her şey eleştiri değil iyi şeyleri de söylemek lazım” ifadesini kullanarak bu konuda hükümete destek verdi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ülkedeki son gelişmeleri değerlendirdi. Gazetemize konuşan genç başkan Türel, “İstanbul sözleşmesi kararı doğru, ancak yerine gelecek olan Ankara sözleşmesinin detaylarını şu an için bilmiyoruz. Her şey eleştiri değil güzel şeyleri de söylemek lazım” ifadesini kullanıp hükümete destek verdi. Türel ayrıca Ankara sözleşmesi konusunda detaylar belli oldukça daha sağlıklı bir yorum getirebileceğini ifade etti.  HAFTA SONUNDA ÇOK ŞEY YAŞADIK  Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın görevden alınması sonrasında doların yükseldiğini İstanbul sözleşmesi sonrasında yaşanan bu gelişmelerin dikkat çekici olduğunu kaydetti. Türel, “Üç ayda merkez bankası başkanı istifa etti. Bu karar kısa sürede alındı. Hafta sonunda ilginç şeylere şahit olduk. Bakalım gelecek günler nelere gebe, ekonomik olarak enteresan şeyler yaşıyoruz” şeklinde konuştu.  ESNAF NEFES ALMAYA BAŞLADI  Vaka sayılarının artmasına değinen Türel, “Bölge olarak kırmızı durumdayız, bir seneyi aşkın bir süredir salgın hayatımızda. İnsanlarda bir gevşeme bir bıkkınlık oldu. Bir senedir salgın konusu birinci gündem, kolay değil. Tekrar kapanmalar olabilir, öncelik sağlık ancak esnaf yeni yeni nefes aldı. Esnaf hala dertli, tekrar kapanmalar olursa esnafın durumu ne olacak? Biraz daha dikkatli olalım, kapanmalar olmaması adına kurallara ciddi şekilde uyalım” şeklinde konuştu.
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ülkedeki son gelişmeleri gazetemize değerlendirdi. Türel İstanbul Sözleşmesi kararının doğru olduğuna ancak onun yerine nasıl bir sözleşmenin hayata geçirileceği konusunda belirsizlikler olduğuna değinerek “Her şey eleştiri değil iyi şeyleri de söylemek lazım” ifadesini kullanarak bu konuda hükümete destek verdi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ülkedeki son gelişmeleri değerlendirdi. Gazetemize konuşan genç başkan Türel, “İstanbul sözleşmesi kararı doğru, ancak yerine gelecek olan Ankara sözleşmesinin detaylarını şu an için bilmiyoruz. Her şey eleştiri değil güzel şeyleri de söylemek lazım” ifadesini kullanıp hükümete destek verdi. Türel ayrıca Ankara sözleşmesi konusunda detaylar belli oldukça daha sağlıklı bir yorum getirebileceğini ifade etti. 


HAFTA SONUNDA ÇOK ŞEY YAŞADIK 
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın görevden alınması sonrasında doların yükseldiğini İstanbul sözleşmesi sonrasında yaşanan bu gelişmelerin dikkat çekici olduğunu kaydetti. Türel, “Üç ayda merkez bankası başkanı istifa etti. Bu karar kısa sürede alındı. Hafta sonunda ilginç şeylere şahit olduk. Bakalım gelecek günler nelere gebe, ekonomik olarak enteresan şeyler yaşıyoruz” şeklinde konuştu. 


ESNAF NEFES ALMAYA BAŞLADI 
Vaka sayılarının artmasına değinen Türel, “Bölge olarak kırmızı durumdayız, bir seneyi aşkın bir süredir salgın hayatımızda. İnsanlarda bir gevşeme bir bıkkınlık oldu. Bir senedir salgın konusu birinci gündem, kolay değil. Tekrar kapanmalar olabilir, öncelik sağlık ancak esnaf yeni yeni nefes aldı. Esnaf hala dertli, tekrar kapanmalar olursa esnafın durumu ne olacak? Biraz daha dikkatli olalım, kapanmalar olmaması adına kurallara ciddi şekilde uyalım” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.