“Herkesi ailemize davet ediyorum”

Siyaset 30.06.2021 - 16:20, Güncelleme: 30.06.2021 - 16:20
 

“Herkesi ailemize davet ediyorum”

“Herkesi ailemize davet ediyorum”

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, Çayırovalılara seslenerek “Tüm hemşerilerimizi partimize davet ediyorum” çağrısında bulundu. İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığı ilçede başlattığı üye çalışmalarına devam ediyor. İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, "İyi Parti ailemiz hızla büyüyor, Çayırova’da bizlere ilgi var, bu ilgi bizi mutlu ediyor, gençlik kollarımız ve kadın kollarımızla beraber uyumlu işler yapıyoruz, inşallah daha da iyi şeyler yapmaya devam edeceğiz, üye sayımız her geçen gün artıyor” derken kendimizi kabul ettirdik, saha çalışmalarımız, toplantılarımız sürüyor, normalleşmeyle beraber tempomuzu da yükselttik, ben tüm Çayırovalıları partimize davet ediyorum” dedi.
“Herkesi ailemize davet ediyorum”

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, Çayırovalılara seslenerek “Tüm hemşerilerimizi partimize davet ediyorum” çağrısında bulundu.

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığı ilçede başlattığı üye çalışmalarına devam ediyor. İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, "İyi Parti ailemiz hızla büyüyor, Çayırova’da bizlere ilgi var, bu ilgi bizi mutlu ediyor, gençlik kollarımız ve kadın kollarımızla beraber uyumlu işler yapıyoruz, inşallah daha da iyi şeyler yapmaya devam edeceğiz, üye sayımız her geçen gün artıyor” derken kendimizi kabul ettirdik, saha çalışmalarımız, toplantılarımız sürüyor, normalleşmeyle beraber tempomuzu da yükselttik, ben tüm Çayırovalıları partimize davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.