Herkesin takdir ettiği isim; Kaya

Siyaset 29.03.2021 - 11:00, Güncelleme: 29.03.2021 - 11:00
 

Herkesin takdir ettiği isim; Kaya

Herkesin takdir ettiği isim; Kaya

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, göreve başladığı günden bu yana bir an olsun oturmuyor. Hiç bir günü boş geçmeyen Kaya, Gebze için Gebzeliler içim yoğun mesaiye imza atıyor. Taraflı tarafsız her kesimden övgü ve alkış alan Kaya, siyasi görüşü ne olursa olsun herkesle diyalog kurup sohbet ederken tam bir Gebzeli gibi davranıyor. Başkan Kaya, ekibiyle beraber uyumlu bir şekilde gecesini gündüzüne katarak kapı kapı dolaşmayı sürdürüyor. KAYA HER ALANDA ÇALIŞIYOR Siyasetten, spora, kültürden, eğitime her an çalışan, pandemi dönemine rağmen boş durmayan Başkan Kaya, tam bir örnek siyasetçi profili çiziyor. AK Partili olsun olmasın her kesimin takdir ettiği Başkan Kaya, Gebze ve Gebzeliler için bir günü bile atlamayan Başkan Kaya’nın bundan sonraki çalışmaları da kamuoyu tarafından merakla beklenirken Kaya ve ekibi AK Parti Gebze olarak kenti sokak sokak gezerek gönüllere girmeye talip olacaklarını ifade ediyorlar. PANDEMİ FALAN DİNLEMİYOR Pandemi döneminde sıkıntılara karşın bir an olsun boş durmayan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, hizmet aşkı nedeniyle çalışmaktan bir an olsun vazgeçmezken teşkilatıyla beraber güzel işlere imza atmaya devam ediyor. Başkan Recep Kaya, Gebze söz konusu olunca her zaman bir adım öne çıkarken bu tavrı ve karakteriyle de Gebzelilerin sevgi ve saygısını kazanmaya devam etmeyi sürdürüyor. Kamuoyu tarafından sevilen Başkan Kaya, AK Parti Gebze’de önemli işler yapıyor.
Herkesin takdir ettiği isim; Kaya

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, göreve başladığı günden bu yana bir an olsun oturmuyor. Hiç bir günü boş geçmeyen Kaya, Gebze için Gebzeliler içim yoğun mesaiye imza atıyor. Taraflı tarafsız her kesimden övgü ve alkış alan Kaya, siyasi görüşü ne olursa olsun herkesle diyalog kurup sohbet ederken tam bir Gebzeli gibi davranıyor. Başkan Kaya, ekibiyle beraber uyumlu bir şekilde gecesini gündüzüne katarak kapı kapı dolaşmayı sürdürüyor.

KAYA HER ALANDA ÇALIŞIYOR

Siyasetten, spora, kültürden, eğitime her an çalışan, pandemi dönemine rağmen boş durmayan Başkan Kaya, tam bir örnek siyasetçi profili çiziyor. AK Partili olsun olmasın her kesimin takdir ettiği Başkan Kaya, Gebze ve Gebzeliler için bir günü bile atlamayan Başkan Kaya’nın bundan sonraki çalışmaları da kamuoyu tarafından merakla beklenirken Kaya ve ekibi AK Parti Gebze olarak kenti sokak sokak gezerek gönüllere girmeye talip olacaklarını ifade ediyorlar.

PANDEMİ FALAN DİNLEMİYOR

Pandemi döneminde sıkıntılara karşın bir an olsun boş durmayan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, hizmet aşkı nedeniyle çalışmaktan bir an olsun vazgeçmezken teşkilatıyla beraber güzel işlere imza atmaya devam ediyor. Başkan Recep Kaya, Gebze söz konusu olunca her zaman bir adım öne çıkarken bu tavrı ve karakteriyle de Gebzelilerin sevgi ve saygısını kazanmaya devam etmeyi sürdürüyor. Kamuoyu tarafından sevilen Başkan Kaya, AK Parti Gebze’de önemli işler yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.