Hibe ettiği otobüs ile ulaşım ücretsiz oldu

Darıca 16.04.2021 - 09:42, Güncelleme: 16.04.2021 - 09:42
 

Hibe ettiği otobüs ile ulaşım ücretsiz oldu

Darıca Belediyesi’nin kardeş belediyesi Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Belde Belediyesine hibe ettiği otobüs ile belde halkı ücretsiz ulaşımdan yararlanmaya başladı.

Esendere Belde halkının yıllardır çektiği ulaşım sorununu Darıca Belediyesi çözdü. Esendere Belde Belediyesi ile kardeş belediye olan Darıca Belediyesi’nin hibe ettiği otobüs ile ulaşım ücretsiz oldu. Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a halkı adına teşekkür etti. Dırbaz Büyüksu açıklamasında şu ifadeler yer verdi; “Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi nedeniyle geçen sene ücretsiz servis hizmeti başlattık. Zamanla talepler artınca bizde bu taleplere cevap olabilmek için kardeş belediyemiz Darıca Belediyesi’nden bir otobüs hibe aldık. ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ Yaklaşık bir haftadır yolcularımızı Yüksekova’ya ücretsiz getirip götürüyoruz. Gördüğünüz gibi vatandaşlarımız çok memnun. Biz belediyemizin önünden yolcularımızı alıp Yüksekova’ya düzenli götürüp getiriyoruz. Bu otobüsün bize verilmesinde büyük emeği olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık’a beldemiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.” ÜLKENİN DÖRT BİR YANINDA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ Hibe ettikleri otobüs ile ulaşımın ücretsiz olduğunu öğrenen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “Esendere Belde Belediyesi ile kardeş belediyeyiz. Kardeş demek yardımlaşmak demektir. Biz de Esendere Belde Belediyesi’ne bir otobüs hibe ettik. Belde başkanımız hibe ettiğimiz otobüs ile ulaşımı ücretsiz yapmış. Kendilerine teşekkür ederiz. Sadece Darıca’da değil, ülkemizin dört bir yanında ‘Gönül Belediyeciliği’ni yaşatıyoruz” dedi.
Darıca Belediyesi’nin kardeş belediyesi Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Belde Belediyesine hibe ettiği otobüs ile belde halkı ücretsiz ulaşımdan yararlanmaya başladı.

Esendere Belde halkının yıllardır çektiği ulaşım sorununu Darıca Belediyesi çözdü. Esendere Belde Belediyesi ile kardeş belediye olan Darıca Belediyesi’nin hibe ettiği otobüs ile ulaşım ücretsiz oldu. Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a halkı adına teşekkür etti. Dırbaz Büyüksu açıklamasında şu ifadeler yer verdi; “Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi nedeniyle geçen sene ücretsiz servis hizmeti başlattık. Zamanla talepler artınca bizde bu taleplere cevap olabilmek için kardeş belediyemiz Darıca Belediyesi’nden bir otobüs hibe aldık.

ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

Yaklaşık bir haftadır yolcularımızı Yüksekova’ya ücretsiz getirip götürüyoruz. Gördüğünüz gibi vatandaşlarımız çok memnun. Biz belediyemizin önünden yolcularımızı alıp Yüksekova’ya düzenli götürüp getiriyoruz. Bu otobüsün bize verilmesinde büyük emeği olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık’a beldemiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.”

ÜLKENİN DÖRT BİR YANINDA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Hibe ettikleri otobüs ile ulaşımın ücretsiz olduğunu öğrenen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “Esendere Belde Belediyesi ile kardeş belediyeyiz. Kardeş demek yardımlaşmak demektir. Biz de Esendere Belde Belediyesi’ne bir otobüs hibe ettik. Belde başkanımız hibe ettiğimiz otobüs ile ulaşımı ücretsiz yapmış. Kendilerine teşekkür ederiz. Sadece Darıca’da değil, ülkemizin dört bir yanında ‘Gönül Belediyeciliği’ni yaşatıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.