Hırdavat dükkanını kurşunlayan zanlı yakalandı!

Asayiş 03.09.2021 - 16:03, Güncelleme: 03.09.2021 - 16:03
 

Hırdavat dükkanını kurşunlayan zanlı yakalandı!

Hırdavat dükkanını kurşunlayan zanlı yakalandı!

Gebze’de bir hırdavat dükkanını bir gün arayla iki kez kurşunlayan ve 29 suç kaydı bulunan zanlı düzenlenen operasyonla yakalandı. 28 Ağustos tarihinde bir gün arayla aynı hırdavat dükkanını iki kez kurşun yağmuruna tutan zanlı İstanbul’da yakalandı. Olay, Gebze Arapçeşme Mahallesi Kavak Caddesi’ndeki bir hırdavat dükkânında meydana gelmişti. Bir gün arayla iki kez kurşunlanan hırdavat dükkanıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılmış ve ekipler kurşunlama olayını gerçekleştirdiği tespit edilen H.C. isimli zanlıyı aramaya başlamıştı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı takibi sonucu olaylarda kullandığı silah ile birlikte İstanbul’da yakalanan H.C., isimli zanlının 29 adet suç kaydının bulunduğu öğrenilirken zanlı tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.  
Hırdavat dükkanını kurşunlayan zanlı yakalandı!

Gebze’de bir hırdavat dükkanını bir gün arayla iki kez kurşunlayan ve 29 suç kaydı bulunan zanlı düzenlenen operasyonla yakalandı.

28 Ağustos tarihinde bir gün arayla aynı hırdavat dükkanını iki kez kurşun yağmuruna tutan zanlı İstanbul’da yakalandı. Olay, Gebze Arapçeşme Mahallesi Kavak Caddesi’ndeki bir hırdavat dükkânında meydana gelmişti. Bir gün arayla iki kez kurşunlanan hırdavat dükkanıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılmış ve ekipler kurşunlama olayını gerçekleştirdiği tespit edilen H.C. isimli zanlıyı aramaya başlamıştı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı takibi sonucu olaylarda kullandığı silah ile birlikte İstanbul’da yakalanan H.C., isimli zanlının 29 adet suç kaydının bulunduğu öğrenilirken zanlı tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.