19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Honda, yılsonuna kadar Gebze’deki faaliyetlerini sonlandıracak

Gebze 07.09.2021 - 13:02, Güncelleme: 07.09.2021 - 14:32
 

Honda, yılsonuna kadar Gebze’deki faaliyetlerini sonlandıracak

Honda, yılsonuna kadar Gebze’deki faaliyetlerini sonlandıracak

Yılsonuna kadar Accord ve Civic modellerini Türkiye’ye getirecek Honda, 1997 yılından bu yana üretime kesintisiz devam ettiği Gebze fabrikasındaki faaliyetlerini ise 2021 bitmeden sonlandıracak. Honda Türkiye, yılsonuna kadar 3 ayrı yeni sedan modeli ile ürün gamını genişleteceğini duyurdu. Japon marka, her ihtiyaca yönelik sedan modeli sunma hedefi kapsamında ilk adımını ise b-segment sedan modeli City ile attı. 219 bin TL’den başlayan satış fiyatı ile Türkiye yollarına çıkacak olan City’de, 1.5 litre i-VTEC motor ve CVT otomatik şanzıman yer alıyor. Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, “Üretimin sonlanmasının ardından başlayacak yeni dönemde atacağımız büyüme adımları ve yatırımlarımız ile Honda’nın pazardaki konumu güçlenecek” dedi. Yılsonuna kadar Accord ve Civic modellerini de Türkiye’ye getirecek Honda, 1997 yılından bu yana üretime kesintisiz devam ettiği Gebze fabrikasındaki faaliyetlerini ise 2021 bitmeden sonlandıracak.
Honda, yılsonuna kadar Gebze’deki faaliyetlerini sonlandıracak

Yılsonuna kadar Accord ve Civic modellerini Türkiye’ye getirecek Honda, 1997 yılından bu yana üretime kesintisiz devam ettiği Gebze fabrikasındaki faaliyetlerini ise 2021 bitmeden sonlandıracak.

Honda Türkiye, yılsonuna kadar 3 ayrı yeni sedan modeli ile ürün gamını genişleteceğini duyurdu. Japon marka, her ihtiyaca yönelik sedan modeli sunma hedefi kapsamında ilk adımını ise b-segment sedan modeli City ile attı. 219 bin TL’den başlayan satış fiyatı ile Türkiye yollarına çıkacak olan City’de, 1.5 litre i-VTEC motor ve CVT otomatik şanzıman yer alıyor. Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, “Üretimin sonlanmasının ardından başlayacak yeni dönemde atacağımız büyüme adımları ve yatırımlarımız ile Honda’nın pazardaki konumu güçlenecek” dedi. Yılsonuna kadar Accord ve Civic modellerini de Türkiye’ye getirecek Honda, 1997 yılından bu yana üretime kesintisiz devam ettiği Gebze fabrikasındaki faaliyetlerini ise 2021 bitmeden sonlandıracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.