Hürriyet, kafaları karıştırmaya devam ediyor

Kocaeli 30.11.2020 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Hürriyet, kafaları karıştırmaya devam ediyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ‘İzmit Belediyesi Üretiyor, Ata Tohumları Toprakla Buluşuyor’ projesinin afişlerini Gebze’deki billboard ve raketlerde yayınladı. Daha önceki projesinin de reklamını Gebze’de yapan Hürriyet kafaları karıştırmaya devam ediyor. İzmit Belediyesi’nin projelerini daha önce de Gebze’deki billboard ve raketlerde yayınlayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, bu kez de ‘İzmit Belediyesi Üretiyor, Ata Tohumları Toprakla Buluşuyor’ projesinin reklamları ile afişleri doldurdu. Hürriyet’in billboard aşkından sadece vatandaşlar değil, Gebze Bölgesi’nin yerel basını da rahatsız olmaya başladı. Uçuk reklam ücretleri ile İzmit halkının parasını billboardlara veren Başkan Hürriyet, gazetelerin internet sitelerinde çok daha makul ücretler ile daha fazla vatandaşa ulaşabilir. FATMA KAPLAN HÜRRİYET BÜYÜKŞEHİR ADAYI MI OLACAK? Gebze’de geçen sefer ‘İzmit’e 71 temizlik hizmet aracını 27 Milyon TL’ye kazandırdık’ başlığı ile billboardları donatan Fatma Kaplan Hürriyet’in bu adımı “İzmit Belediye Başkanı’nın Gebze’deki reklam panolarında ne işi var” yorumlarına sebep olmuştu. İzmit halkının cebinden çıkan para ile Gebze’de reklam veren Hürriyet’in amacı, 2023 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı olup olmadığı merak konusu oldu.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ‘İzmit Belediyesi Üretiyor, Ata Tohumları Toprakla Buluşuyor’ projesinin afişlerini Gebze’deki billboard ve raketlerde yayınladı. Daha önceki projesinin de reklamını Gebze’de yapan Hürriyet kafaları karıştırmaya devam ediyor.

İzmit Belediyesi’nin projelerini daha önce de Gebze’deki billboard ve raketlerde yayınlayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, bu kez de ‘İzmit Belediyesi Üretiyor, Ata Tohumları Toprakla Buluşuyor’ projesinin reklamları ile afişleri doldurdu. Hürriyet’in billboard aşkından sadece vatandaşlar değil, Gebze Bölgesi’nin yerel basını da rahatsız olmaya başladı. Uçuk reklam ücretleri ile İzmit halkının parasını billboardlara veren Başkan Hürriyet, gazetelerin internet sitelerinde çok daha makul ücretler ile daha fazla vatandaşa ulaşabilir.

FATMA KAPLAN HÜRRİYET BÜYÜKŞEHİR ADAYI MI OLACAK?

Gebze’de geçen sefer ‘İzmit’e 71 temizlik hizmet aracını 27 Milyon TL’ye kazandırdık’ başlığı ile billboardları donatan Fatma Kaplan Hürriyet’in bu adımı “İzmit Belediye Başkanı’nın Gebze’deki reklam panolarında ne işi var” yorumlarına sebep olmuştu. İzmit halkının cebinden çıkan para ile Gebze’de reklam veren Hürriyet’in amacı, 2023 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı olup olmadığı merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.