19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hürriyet, Lazarov’u Makamında Konuk Etti!

Spor 10.11.2021 - 09:39, Güncelleme: 10.11.2021 - 09:39
 

Hürriyet, Lazarov’u Makamında Konuk Etti!

Hürriyet, Lazarov’u Makamında Konuk Etti!

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Unutmaz etkinlikleri dahilinde İzmitlilerle bir araya gelen Kocaelispor’un efsanelerinden Zdravko Lazarov ve eşi Nina’yı makamında konuk etti. İzmit Belediyesi tarafından tarihte iz bırakan isimleri ağırlandığı İzmit Unutmaz etkinlikleri kapsamında Kocaelispor’da yıllarca ter döken Zdravko Lazarov İzmitlilerle buluştu. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, seneler sonra İzmit’e gelen ve aynı sıcaklığı bulduğunu ifade eden Zdravko Lazarov ve eşi Nina Lazarov ile kahvaltıda bir araya geldi. BENİ BURADA AİLE GİBİ KARŞILADINIZ Yıllar sonra İzmitlilerle yeniden bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Lazarov, “Yıllar sonra aynı sıcaklığı tekrar hissettim. Beni burada aile gibi karşıladınız. İzmit Unutmaz programına katılmaktan onur duydum. Eski Kocaelisporluları ağırlamanın Kocaelispor’a önemli katkıları olacaktır. Yapacağınız her projede yanınızda olmaya hazırız” ifadelerini kullandı. Kendilerini ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Hürriyet, Lazarov’a 2002 yılında Kocaelispor’a Türkiye Kupası’nı kazandırdığı için özel bir plaket hediye ederek teşekkür etti.
Hürriyet, Lazarov’u Makamında Konuk Etti!

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Unutmaz etkinlikleri dahilinde İzmitlilerle bir araya gelen Kocaelispor’un efsanelerinden Zdravko Lazarov ve eşi Nina’yı makamında konuk etti.

İzmit Belediyesi tarafından tarihte iz bırakan isimleri ağırlandığı İzmit Unutmaz etkinlikleri kapsamında Kocaelispor’da yıllarca ter döken Zdravko Lazarov İzmitlilerle buluştu. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, seneler sonra İzmit’e gelen ve aynı sıcaklığı bulduğunu ifade eden Zdravko Lazarov ve eşi Nina Lazarov ile kahvaltıda bir araya geldi.

BENİ BURADA AİLE GİBİ KARŞILADINIZ

Yıllar sonra İzmitlilerle yeniden bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Lazarov, “Yıllar sonra aynı sıcaklığı tekrar hissettim. Beni burada aile gibi karşıladınız. İzmit Unutmaz programına katılmaktan onur duydum. Eski Kocaelisporluları ağırlamanın Kocaelispor’a önemli katkıları olacaktır. Yapacağınız her projede yanınızda olmaya hazırız” ifadelerini kullandı. Kendilerini ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Hürriyet, Lazarov’a 2002 yılında Kocaelispor’a Türkiye Kupası’nı kazandırdığı için özel bir plaket hediye ederek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.