Hürriyet Potanın Perilerini En İyi Şekilde Misafir Edeceğiz!

Spor 22.10.2021 - 13:48, Güncelleme: 22.10.2021 - 13:48
 

Hürriyet Potanın Perilerini En İyi Şekilde Misafir Edeceğiz!

Hürriyet Potanın Perilerini En İyi Şekilde Misafir Edeceğiz!

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, A Milli Basketbol Takım Yöneticisi Orhan Demirel ve Milli Takım Menajeri Yasemin Horasan’ı makamında ağırladı. Ziyarete İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut ve Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa da katılım gösterdi. POTANIN PERİLERİ EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLANACAK Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın EuroBasket 2023 elemelerinde 14 Kasım’da Polonya ile İzmit’te oynanacağı müsabakaya başkan Hürriyet’i davet etti. Hürriyet, İzmit’e gelecek olan Milli Takım’ı en iyi şekilde misafir edeceklerini, maddi ve manevi her türlü desteği vereceklerini ifade etti. SPORUN VE SPORCUNUN DOSTUYUZ Başkan Hürriyet, "Sporun ve sporcunun dostuyuz. Profesyonel ligdeki mücadele eden bir takımımız var. Altyapıya destek veriyoruz ve altyapıyı güçlendiriyoruz. Altyapıdan üç oyuncumuzu bu yıl İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’mıza kazandırdık. HALKIMIZIN MİLLİ TAKIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞINI BİLİYORUM Basketbolu her zaman destekleyen bir İzmit halkı var. A Milli Kadın Basketbol Takımı’mızın 14 Kasım’da Polonya ile oynanacağı maçta da basketbolcularımızı yalnız bırakmayacaklarını biliyorum. İzmitlileri karşılaşmaya gelerek Milli Takım’a destek vermeye davet ediyorum" dedi. HÜRRİYET’E MİLLİ FORMA HEDİYE EDİLDİ Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım ise "Kadın basketboluna değerli hizmetleriniz var. Milli Takımı’mızın EuroBasket 2023 yolundaki Polonya maçını burada oynayacağız. Sizlerin de desteğiyle müsabakayı kazanmak istiyoruz" sözlerine yer verdi. Ziyarette, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın ay yıldızlı forması hediye edildi. POTANIN PERİLERİ 14 KASIM’DA İZMİT’TE OLACAK A Milli Kadın Basketbol Takımı, EuroBasket 2023 yolunda 11 Kasım Perşembe Günü deplasmanda Slovakya ile karşılaşacak. Potanın Perileri daha sonra Polonya müsabaka için İzmit’e gelecek. Milli Takım’ın 14 Kasım Pazar günü saat 17.00’de Polonya ile karşılaşacağı EuroBasket 2023 eleme karşılaşması Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanacak.
Hürriyet Potanın Perilerini En İyi Şekilde Misafir Edeceğiz!

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, A Milli Basketbol Takım Yöneticisi Orhan Demirel ve Milli Takım Menajeri Yasemin Horasan’ı makamında ağırladı. Ziyarete İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut ve Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa da katılım gösterdi.

POTANIN PERİLERİ EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLANACAK

Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın EuroBasket 2023 elemelerinde 14 Kasım’da Polonya ile İzmit’te oynanacağı müsabakaya başkan Hürriyet’i davet etti. Hürriyet, İzmit’e gelecek olan Milli Takım’ı en iyi şekilde misafir edeceklerini, maddi ve manevi her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

SPORUN VE SPORCUNUN DOSTUYUZ

Başkan Hürriyet, "Sporun ve sporcunun dostuyuz. Profesyonel ligdeki mücadele eden bir takımımız var. Altyapıya destek veriyoruz ve altyapıyı güçlendiriyoruz. Altyapıdan üç oyuncumuzu bu yıl İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’mıza kazandırdık.

HALKIMIZIN MİLLİ TAKIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞINI BİLİYORUM

Basketbolu her zaman destekleyen bir İzmit halkı var. A Milli Kadın Basketbol Takımı’mızın 14 Kasım’da Polonya ile oynanacağı maçta da basketbolcularımızı yalnız bırakmayacaklarını biliyorum. İzmitlileri karşılaşmaya gelerek Milli Takım’a destek vermeye davet ediyorum" dedi.

HÜRRİYET’E MİLLİ FORMA HEDİYE EDİLDİ

Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım ise "Kadın basketboluna değerli hizmetleriniz var. Milli Takımı’mızın EuroBasket 2023 yolundaki Polonya maçını burada oynayacağız. Sizlerin de desteğiyle müsabakayı kazanmak istiyoruz" sözlerine yer verdi. Ziyarette, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın ay yıldızlı forması hediye edildi.

POTANIN PERİLERİ 14 KASIM’DA İZMİT’TE OLACAK

A Milli Kadın Basketbol Takımı, EuroBasket 2023 yolunda 11 Kasım Perşembe Günü deplasmanda Slovakya ile karşılaşacak. Potanın Perileri daha sonra Polonya müsabaka için İzmit’e gelecek. Milli Takım’ın 14 Kasım Pazar günü saat 17.00’de Polonya ile karşılaşacağı EuroBasket 2023 eleme karşılaşması Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.