İçimizi ısıttın Çınaraltı!

Spor 19.01.2021 - 14:59, Güncelleme: 19.01.2021 - 15:45
 

İçimizi ısıttın Çınaraltı!

ÇINARALTI, KARS'TA 500 ÇOCUU SEVİNDİRDİ

Darıca Gençlerbirliği’nin vefakar taraftar grubu Çınaraltı, bir tribün grubundan çok daha fazlası olduğunu göstermeye devam ediyor. Sosyal sorumluluk projelerinin her daim içinde olan sarı yeşil yürekler, bu kez Kars’ta 500 çocuğun hem bedenlerini, hem de yüreklerini ısıttı.  Darıca Gençlerbirliği Kulübü Derneği Başkanı Cafer Kara, Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Zengin ve Çınaraltı tribünlerine gönül veren taraftarların organize ettiği anlamlı projede, 500 çocuk için mont, atkı, bere, bot, ayakkabı, kazak gibi kışlık giyecekler hediye edildi. İyilik akımında Çınaraltı tribün lideri Orhan Atik, Cem Birdal, Özcan Kolay, Eser Durmaz ve Fırat Çiçek de yer alırken, Zengin ve Kara çocukları kendi elleriyle giydirdiler. KARA: DÜNYALARA BEDEL MUTLULUK Darıca Gençlerbirliği Kulübü Derneği Başkanı Cafer Kara yaptığı açıklamada, “Biz burada birilerine örnek olmak adına değil, kendi vicdanımızın bize söylediği sese kulak vererek buraya geldik. Çünkü buradaki çocuklar gerçekten ihtiyaç sahibi çocuklar. Burada iş imkanları neredeyse yok. Halk geçimini tarımdan sağlıyor. Kış mevsiminin bir hayli çetin yaşandığı bu şehirde, evlatlarımızın ayaklarının ve küçük bedenlerinin ısınmasına bir nebze de olsa katkı sunabildiysek ne mutlu bize. Çocukların, bir çift ayakkabıyı gördüklerinde yüzlerindeki o mutluluğu görmek inanın dünyalara bedel. Hepimiz farklı duygular içindeyiz.  HASAN ZENGİN’DEN TEŞEKKÜR Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Zengin de yaşadığı mutluluğu dile getirerek,” Doğu’da imkanları kısıtlı olan binlerce aile var. Oradaki yaşam Batı’ya göre çok daha zor. Zor geçen kış mevsiminde ihtiyaç sahibi olan 500 evladımızı sevindirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu düşüncemize destek verip katkı sunan dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Darıca G.B Başkanımız Arif Gülen’e de, atkı ve bere desteğinde bulunduğu için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.              
ÇINARALTI, KARS'TA 500 ÇOCUU SEVİNDİRDİ

Darıca Gençlerbirliği’nin vefakar taraftar grubu Çınaraltı, bir tribün grubundan çok daha fazlası olduğunu göstermeye devam ediyor. Sosyal sorumluluk projelerinin her daim içinde olan sarı yeşil yürekler, bu kez Kars’ta 500 çocuğun hem bedenlerini, hem de yüreklerini ısıttı. 
Darıca Gençlerbirliği Kulübü Derneği Başkanı Cafer Kara, Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Zengin ve Çınaraltı tribünlerine gönül veren taraftarların organize ettiği anlamlı projede, 500 çocuk için mont, atkı, bere, bot, ayakkabı, kazak gibi kışlık giyecekler hediye edildi. İyilik akımında Çınaraltı tribün lideri Orhan Atik, Cem Birdal, Özcan Kolay, Eser Durmaz ve Fırat Çiçek de yer alırken, Zengin ve Kara çocukları kendi elleriyle giydirdiler.
KARA: DÜNYALARA BEDEL MUTLULUK
Darıca Gençlerbirliği Kulübü Derneği Başkanı Cafer Kara yaptığı açıklamada, “Biz burada birilerine örnek olmak adına değil, kendi vicdanımızın bize söylediği sese kulak vererek buraya geldik. Çünkü buradaki çocuklar gerçekten ihtiyaç sahibi çocuklar. Burada iş imkanları neredeyse yok. Halk geçimini tarımdan sağlıyor. Kış mevsiminin bir hayli çetin yaşandığı bu şehirde, evlatlarımızın ayaklarının ve küçük bedenlerinin ısınmasına bir nebze de olsa katkı sunabildiysek ne mutlu bize. Çocukların, bir çift ayakkabıyı gördüklerinde yüzlerindeki o mutluluğu görmek inanın dünyalara bedel. Hepimiz farklı duygular içindeyiz. 
HASAN ZENGİN’DEN TEŞEKKÜR
Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Zengin de yaşadığı mutluluğu dile getirerek,” Doğu’da imkanları kısıtlı olan binlerce aile var. Oradaki yaşam Batı’ya göre çok daha zor. Zor geçen kış mevsiminde ihtiyaç sahibi olan 500 evladımızı sevindirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu düşüncemize destek verip katkı sunan dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Darıca G.B Başkanımız Arif Gülen’e de, atkı ve bere desteğinde bulunduğu için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.