19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İKİ KİŞİYİ BIÇAKLADI BİRDE...

Gebze 12.03.2015 - 09:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

İKİ KİŞİYİ BIÇAKLADI BİRDE...

Hakkında adam öldürmeye teşebbüs suçundan 22 yıl kesilmiş hapis cezası bulunan bir kişi polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; 2013 yılında Köşklüleşme Mahallesi’nde meydana gelen kavgada M.B ve N.B’yi bıçaklayarak ağır yaralayan ve hakkında adam öldürmeye teşebbüs suçundan 22 yıl kesilmiş hapis cezası bulunan O.A Asayiş Büro ekipleri tarafından Arapçeşme Mahallesi’ndeki evinde yakalanarak gözaltına alındı.Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen ve burada işlemleri tamamlanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kaynak:  Kulishaber
Hakkında adam öldürmeye teşebbüs suçundan 22 yıl kesilmiş hapis cezası bulunan bir kişi polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; 2013 yılında Köşklüleşme Mahallesi’nde meydana gelen kavgada M.B ve N.B’yi bıçaklayarak ağır yaralayan ve hakkında adam öldürmeye teşebbüs suçundan 22 yıl kesilmiş hapis cezası bulunan O.A Asayiş Büro ekipleri tarafından Arapçeşme Mahallesi’ndeki evinde yakalanarak gözaltına alındı.Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen ve burada işlemleri tamamlanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:  Kulishaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.