İki önemli caddede yol konforu sağlandı!

Çayırova 07.08.2021 - 11:24, Güncelleme: 07.08.2021 - 11:24
 

İki önemli caddede yol konforu sağlandı!

Çayırova Şekerpınar Mahallesi’ndeki Anadolu ve Otomotiv Caddelerinin bozuk olan kısımları onarılarak yol konforu arttırıldı.

Şehrin dört bir yanında önemli üstyapı çalışmaları gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze bölgesindeki çalışmalarına da sıkı bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Çayırova ilçesi Şekerpınar Mahallesi Anadolu ve Otomotiv Caddelerinde bozuk kısımların onarımı yapılarak yol konforu arttırıldı.  ALTYAPI ÇALIŞMASI SONRASI Anadolu Caddesi, Çayırova Şekerpınar Mahallesi’nde Şile yolu üzerinde önemli konumda bulunuyor. Caddede yapılan altyapı işlerinin ardından üst yapı çalışmasına geçildi. Yol konforunu arttırmayı hedefleyen Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, caddenin bozuk olan kısımlarını onardı. VATANDAŞIN TALEBİ YERİNE GETİRİLDİ Şekerpınar Mahallesi TOSB Otomotiv OSB içerisinde yer alan ve vatandaşların sık olarak kullandığı Otomotiv Caddesi doğal nedenlerden dolayı bazı kısımlarında bozulmalar meydana gelmişti. Vatandaşların Büyükşehir Belediyesinden talebi üzerine yolun bozuk kısımları asfalt yama çalışmasıyla onarıldı.  
Çayırova Şekerpınar Mahallesi’ndeki Anadolu ve Otomotiv Caddelerinin bozuk olan kısımları onarılarak yol konforu arttırıldı.

Şehrin dört bir yanında önemli üstyapı çalışmaları gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze bölgesindeki çalışmalarına da sıkı bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Çayırova ilçesi Şekerpınar Mahallesi Anadolu ve Otomotiv Caddelerinde bozuk kısımların onarımı yapılarak yol konforu arttırıldı. 

ALTYAPI ÇALIŞMASI SONRASI

Anadolu Caddesi, Çayırova Şekerpınar Mahallesi’nde Şile yolu üzerinde önemli konumda bulunuyor. Caddede yapılan altyapı işlerinin ardından üst yapı çalışmasına geçildi. Yol konforunu arttırmayı hedefleyen Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, caddenin bozuk olan kısımlarını onardı.

VATANDAŞIN TALEBİ YERİNE GETİRİLDİ

Şekerpınar Mahallesi TOSB Otomotiv OSB içerisinde yer alan ve vatandaşların sık olarak kullandığı Otomotiv Caddesi doğal nedenlerden dolayı bazı kısımlarında bozulmalar meydana gelmişti. Vatandaşların Büyükşehir Belediyesinden talebi üzerine yolun bozuk kısımları asfalt yama çalışmasıyla onarıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.