19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“İktidar, ülkeyi yönetemez hale geldi!”

Siyaset 27.05.2021 - 13:19, Güncelleme: 27.05.2021 - 13:19
 

“İktidar, ülkeyi yönetemez hale geldi!”

DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, son siyasi gelişmelerle ilgili bir basın yaparak gündeme dair konuştu. Başkan Nazlıgül, ülkenin ekonomik kriz içinde boğuştuğunu söyleyerek, iktidar partisinin ülkeyi yönetemediğini iddia etti.

DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, son siyasi gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Ülkemiz bir yandan ekonomik kriz, diğer yandan pandemiyle mücadele ederken halkın çözüm beklediği iktidar, ülkeyi yönetemez hale gelmiştir. Halkı kutuplaştırarak, insanları ayrıştırarak iktidar koltuğunu koruma çabasında olan AK Parti’nin lideri, son olarak bir Muhalefet Partisi Genel Başkanına yapılan saldırıyı desteklemiş̧, “Daha neler olacak neler” demiştir. Bu sözlerin ardından ne yazık ki ülkede muhalif olan herkesin güvenliği tehlike altına girmiştir. Bir açılma bir kapanma ile pandemiyi yönetemeyen, zor durumdaki esnafa destek çıkamayan ve aşı temininde başarısız olan iktidarın temsilcileri, bunlar yetmiyormuş̧ gibi her açıklamalarında geçmiş̧ yönetimleri suçlayarak kendilerine meşruiyet sağlama çalışmalarına girmiştir. Oysaki bu ülkedeki her şey dün yapılmış ve iktidar da dün yapılanları tek tek satarak ekonomiyi ayakta tutmaya çalışmıştır. “DEMOKRAT PARTİ ZAMANINDA HALKIMIZ BİR LİRA BORÇLANMADI” Sözlerini sürdüren Nazlıgül, “Halkımızın bildiği gibi bu ülkeyi uzun yıllar yöneten Demokrat Parti misyonu devletin bütçesinden yollar, barajlar, hastaneler fabrikalar yapmıştır. Bu büyük hizmetler sırasında halkımız bir lira borçlanmamıştır. AK Parti ise yap işlet devret modeliyle özel şirketlere yaptırdığı yatırımlar sonucunda ülkemizi onlarca yıllığına borçlandırmış̧, ülkemizin geleceğini ipotek altına almıştır. Halkımız bayramda Süleyman Demirel’in, Turgut Özal’ın yaptırdığı boğaz köprülerinden ücretsiz geçmiştir. AK Parti döneminde yaptırılan köprüden ise para ödeyerek geçmiştir. Yalnızca para ödeyerek geçse iyi… Halkımız, araç̧ garantisi nedeniyle köprüden geçmeden köprünün parasını ödemiştir. Durum bu iken kim halkı için çalışmış̧, kim birilerini zengin etmiştir? “VERGİLER İKTİDAR ORTAĞI OLAN MÜTEAHHİTLE GİDİYOR” “Türkiye büyük bir ekonomik krizin içindeyken AK Parti şehir hastaneleri yaptırmakta ve o yapılan şehir hastanelerine hasta garantisi verilmektedir. Türk halkı zor günlerden geçerken vergilerimiz AK Parti’nin iktidar ortağı olan müteahhitle gitmektedir. Demokrat Parti misyonu ise vatandaşını hasta garantili hastanelerde yatırmamıştır. Devlet, hastane yapılmadan parasını ödemiştir. Durum ortadayken iktidarın sürekli geçmişi suçlaması aynı zamanda bir suçluluk psikolojisi, aynı zamanda bir algı çalışmasıdır. Ama halkımız Demokrat Parti misyonunun bu ülkeye yaptıklarını bilmekte ve kadrolarımıza inanmaktadır. Türk siyasetinde kartların yeniden karıldığı bu donemde Gültekin Uysal liderliğindeki partimiz yükselişe geçecek ve Türkiye yeniden halkının ürettiği, halkın refahı bölüştüğü bir ülke olacaktır" ifadelerini kullandı.
DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, son siyasi gelişmelerle ilgili bir basın yaparak gündeme dair konuştu. Başkan Nazlıgül, ülkenin ekonomik kriz içinde boğuştuğunu söyleyerek, iktidar partisinin ülkeyi yönetemediğini iddia etti.

DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, son siyasi gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Ülkemiz bir yandan ekonomik kriz, diğer yandan pandemiyle mücadele ederken halkın çözüm beklediği iktidar, ülkeyi yönetemez hale gelmiştir. Halkı kutuplaştırarak, insanları ayrıştırarak iktidar koltuğunu koruma çabasında olan AK Parti’nin lideri, son olarak bir Muhalefet Partisi Genel Başkanına yapılan saldırıyı desteklemiş̧, “Daha neler olacak neler” demiştir. Bu sözlerin ardından ne yazık ki ülkede muhalif olan herkesin güvenliği tehlike altına girmiştir. Bir açılma bir kapanma ile pandemiyi yönetemeyen, zor durumdaki esnafa destek çıkamayan ve aşı temininde başarısız olan iktidarın temsilcileri, bunlar yetmiyormuş̧ gibi her açıklamalarında geçmiş̧ yönetimleri suçlayarak kendilerine meşruiyet sağlama çalışmalarına girmiştir. Oysaki bu ülkedeki her şey dün yapılmış ve iktidar da dün yapılanları tek tek satarak ekonomiyi ayakta tutmaya çalışmıştır.

“DEMOKRAT PARTİ ZAMANINDA HALKIMIZ BİR LİRA BORÇLANMADI”

Sözlerini sürdüren Nazlıgül, “Halkımızın bildiği gibi bu ülkeyi uzun yıllar yöneten Demokrat Parti misyonu devletin bütçesinden yollar, barajlar, hastaneler fabrikalar yapmıştır. Bu büyük hizmetler sırasında halkımız bir lira borçlanmamıştır. AK Parti ise yap işlet devret modeliyle özel şirketlere yaptırdığı yatırımlar sonucunda ülkemizi onlarca yıllığına borçlandırmış̧, ülkemizin geleceğini ipotek altına almıştır. Halkımız bayramda Süleyman Demirel’in, Turgut Özal’ın yaptırdığı boğaz köprülerinden ücretsiz geçmiştir. AK Parti döneminde yaptırılan köprüden ise para ödeyerek geçmiştir. Yalnızca para ödeyerek geçse iyi… Halkımız, araç̧ garantisi nedeniyle köprüden geçmeden köprünün parasını ödemiştir. Durum bu iken kim halkı için çalışmış̧, kim birilerini zengin etmiştir?

“VERGİLER İKTİDAR ORTAĞI OLAN MÜTEAHHİTLE GİDİYOR”

“Türkiye büyük bir ekonomik krizin içindeyken AK Parti şehir hastaneleri yaptırmakta ve o yapılan şehir hastanelerine hasta garantisi verilmektedir. Türk halkı zor günlerden geçerken vergilerimiz AK Parti’nin iktidar ortağı olan müteahhitle gitmektedir. Demokrat Parti misyonu ise vatandaşını hasta garantili hastanelerde yatırmamıştır. Devlet, hastane yapılmadan parasını ödemiştir. Durum ortadayken iktidarın sürekli geçmişi suçlaması aynı zamanda bir suçluluk psikolojisi, aynı zamanda bir algı çalışmasıdır. Ama halkımız Demokrat Parti misyonunun bu ülkeye yaptıklarını bilmekte ve kadrolarımıza inanmaktadır. Türk siyasetinde kartların yeniden karıldığı bu donemde Gültekin Uysal liderliğindeki partimiz yükselişe geçecek ve Türkiye yeniden halkının ürettiği, halkın refahı bölüştüğü bir ülke olacaktır" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.