19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“İktidara geldiğimizde ülkeyi krizden kurtaracağız!”

Siyaset 03.04.2021 - 18:19, Güncelleme: 03.04.2021 - 18:19
 

“İktidara geldiğimizde ülkeyi krizden kurtaracağız!”

DEVALI BAŞKAN İDDİALI KONUŞTU;

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç. “Deva Partimizin iktidarında ekonominin mimarı genel başkanımız Sayın: Ali Babacan ve kadrolarımızla ülkemizi ve insanımızı bu kriz ortamından çıkaracağız” dedi. Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber sahaya ziyaret ederek esnafın sıkıntı ve problemlerini dinlemeye devam etti. Programa İl Yönetim Kurulu Üyesi Ensar Emir de katılırken, partililere vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Saraç programdan sonra yaptığı açıklamada; “Bugün arkadaşlarımızla beraber her hafta yaptığımız gibi esnafımızı dinledik. Maalesef ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz esnafımızı derinden etkilemiştir. Esnafımız bugün ülkeyi yönetenlerin yanlış ekonomi politikaları yüzünden büyük bir çıkmazın içine girmiştir. Ekonomik kriz her geçen gün artarak derinleşmektedir.  Ekonomik krizle beraber ülkemiz “yoksulluk intiharları” diye bir kavramla karşı karşıya kalmıştır. Bir gece yarısı verilen bir yanlış kararla ülke insanımız yüzde 15 fakirleşmiştir. Fakat o gecenin sabahında hiçbir şey olmamış gibi pembe tablolar çizmek te insanımıza yapılmış bir hakarettir” dedi. “BABACAN’A GÜVENİYORUZ” “Bizler Deva Partisi olarak yüce milletimize inanıyor ve güveniyoruz. Deva Partimizin iktidarında ekonominin mimarı genel başkanımız Sayın: Ali Babacan ve kadrolarımızla ülkemizi ve insanımızı bu kriz ortamından çıkaracağız. Devletimizi yönetirken milletimizden hiçbir şeyi gizlemeyeceğiz. Bizim iktidarımızda gece yarısı devletin en önemli bir kurumuyla ilgili bir karar asla alınmayacak. İnsan onuruna yakışır bir hayat standardına hep beraber ulaşacağız. Çünkü ekonomideki en liyakatli kadrolar bizde” dedi. , ​
DEVALI BAŞKAN İDDİALI KONUŞTU;

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç. “Deva Partimizin iktidarında ekonominin mimarı genel başkanımız Sayın: Ali Babacan ve kadrolarımızla ülkemizi ve insanımızı bu kriz ortamından çıkaracağız” dedi.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber sahaya ziyaret ederek esnafın sıkıntı ve problemlerini dinlemeye devam etti. Programa İl Yönetim Kurulu Üyesi Ensar Emir de katılırken, partililere vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Saraç programdan sonra yaptığı açıklamada; “Bugün arkadaşlarımızla beraber her hafta yaptığımız gibi esnafımızı dinledik. Maalesef ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz esnafımızı derinden etkilemiştir. Esnafımız bugün ülkeyi yönetenlerin yanlış ekonomi politikaları yüzünden büyük bir çıkmazın içine girmiştir. Ekonomik kriz her geçen gün artarak derinleşmektedir.  Ekonomik krizle beraber ülkemiz “yoksulluk intiharları” diye bir kavramla karşı karşıya kalmıştır. Bir gece yarısı verilen bir yanlış kararla ülke insanımız yüzde 15 fakirleşmiştir. Fakat o gecenin sabahında hiçbir şey olmamış gibi pembe tablolar çizmek te insanımıza yapılmış bir hakarettir” dedi.

“BABACAN’A GÜVENİYORUZ”

“Bizler Deva Partisi olarak yüce milletimize inanıyor ve güveniyoruz. Deva Partimizin iktidarında ekonominin mimarı genel başkanımız Sayın: Ali Babacan ve kadrolarımızla ülkemizi ve insanımızı bu kriz ortamından çıkaracağız. Devletimizi yönetirken milletimizden hiçbir şeyi gizlemeyeceğiz. Bizim iktidarımızda gece yarısı devletin en önemli bir kurumuyla ilgili bir karar asla alınmayacak. İnsan onuruna yakışır bir hayat standardına hep beraber ulaşacağız. Çünkü ekonomideki en liyakatli kadrolar bizde” dedi.

,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.