19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İl Milli Eğitim Müdüründen Çayırova çıkarması!

Eğitim 17.03.2021 - 16:02, Güncelleme: 17.03.2021 - 16:02
 

İl Milli Eğitim Müdüründen Çayırova çıkarması!

İl Milli Eğitim Müdüründen Çayırova çıkarması!

İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik dinamik denetim çalışmaları kapsamında Çayırova’da çalışmaları inceledi. İncelemelerin ardından okulları da ziyaret eden Çelik, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek taleplerini dinledi. Dinamik denetim çalışmaları kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve İl defterdarı Dursun Ali Özel Çayırova’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde okulları da gezen Çelik ve beraberindeki heyet öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek taleplerini dinledi. Müdür Çelik, okul ziyaretlerinin ardından yapımı devam okulları da gezerek incelemeler yaparken eğitimleri yerinde izledi ve çalışmalar hakkında eğitimcilerden bilgi ve görüş aldı. OKULLARIN DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDILAR İncelemelerinin ardından Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ile de görüşen İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, pandemi döneminde Çayırova’daki okulların genel durumu hakkında bilgiler alırken herhangi bir sorun olup olmadığını sordu. Oldukça verimli ve güzel geçen ziyaret sonrasında ise Çelik ve Tunç günün anısına fotoğraf çektirerek ziyareti sonlandırdılar. Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik’in Çayırova’dan mutlu ayrıldığı öğrenilirken, ilçedeki hiçbir okulda şu an için soruna rastlanılmadığı da yetkililer tarafından belirtildi.
İl Milli Eğitim Müdüründen Çayırova çıkarması!

İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik dinamik denetim çalışmaları kapsamında Çayırova’da çalışmaları inceledi. İncelemelerin ardından okulları da ziyaret eden Çelik, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Dinamik denetim çalışmaları kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve İl defterdarı Dursun Ali Özel Çayırova’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde okulları da gezen Çelik ve beraberindeki heyet öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek taleplerini dinledi. Müdür Çelik, okul ziyaretlerinin ardından yapımı devam okulları da gezerek incelemeler yaparken eğitimleri yerinde izledi ve çalışmalar hakkında eğitimcilerden bilgi ve görüş aldı.

OKULLARIN DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

İncelemelerinin ardından Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ile de görüşen İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, pandemi döneminde Çayırova’daki okulların genel durumu hakkında bilgiler alırken herhangi bir sorun olup olmadığını sordu. Oldukça verimli ve güzel geçen ziyaret sonrasında ise Çelik ve Tunç günün anısına fotoğraf çektirerek ziyareti sonlandırdılar. Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik’in Çayırova’dan mutlu ayrıldığı öğrenilirken, ilçedeki hiçbir okulda şu an için soruna rastlanılmadığı da yetkililer tarafından belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.