19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İl Sağlık, KOÜ ile işbirliklerini değerlendirdi!

Sağlık 07.10.2021 - 17:02, Güncelleme: 07.10.2021 - 17:02
 

İl Sağlık, KOÜ ile işbirliklerini değerlendirdi!

İl Sağlık, KOÜ ile işbirliklerini değerlendirdi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ile Kocaeli Üniversitesi kurumlar arası koordinasyon değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ile Kocaeli Üniversitesi arasında sağlık, eğitim ve araştırma konularının görüşüldüğü kurumlar arası koordinasyon değerlendirme toplantısı Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Ertuğrul Gazi toplantı salonunda İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Kocaeli Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çiğdem Çağlayan, Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanlığında görevli Dr. Onur Şen, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi, Başkan Yardımcısı Öztürk Kupşen, İzmit İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nazif Aksoy, Derince İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nurdane Korkmaz ve ilgili birim sorumluları katılım sağladı. SAHA ÇALIŞMALARI PLANLANDI İl Sağlık Müdürlüğü ve KOÜ arasında oluşturulan işbirliği ve protokolü gibi konuların sağlık yöneticilerince detaylı olarak değerlendirildiği bu toplantıda Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde mezuniyet öncesi eğitim gören öğrencilerin ilgili eğitim müfredatı, mezuniyet sonrası eğitim gören öğrencilerin ise mezuniyet öncesi ve sonrası Halk Sağlığı ve Aile Hekimliği branşlarında eğitiminin sağlanmasına yönelik Derince ve İzmit İlçe Sağlık Müdürlükleri ile bağlı birimlerinde yapılacak olan saha çalışmaları için gerekli planlamanın yapılması, vatandaşlarımıza mümkün olan en iyi sağlık hizmetini sunmak ve sunulan sağlık hizmetlerini daha da geliştirmek amaçlı bilimsel araştırmalar yapılması, bakanlık personelinin hizmet öncesi ve hizmet içi uygulamalı eğitimlerine katkı sağlanması gibi hususlar detaylıca görüşülerek bu konularla ilgili önemli kararlar alındı.
İl Sağlık, KOÜ ile işbirliklerini değerlendirdi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ile Kocaeli Üniversitesi kurumlar arası koordinasyon değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ile Kocaeli Üniversitesi arasında sağlık, eğitim ve araştırma konularının görüşüldüğü kurumlar arası koordinasyon değerlendirme toplantısı Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Ertuğrul Gazi toplantı salonunda İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Kocaeli Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çiğdem Çağlayan, Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanlığında görevli Dr. Onur Şen, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi, Başkan Yardımcısı Öztürk Kupşen, İzmit İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nazif Aksoy, Derince İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nurdane Korkmaz ve ilgili birim sorumluları katılım sağladı.

SAHA ÇALIŞMALARI PLANLANDI

İl Sağlık Müdürlüğü ve KOÜ arasında oluşturulan işbirliği ve protokolü gibi konuların sağlık yöneticilerince detaylı olarak değerlendirildiği bu toplantıda Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde mezuniyet öncesi eğitim gören öğrencilerin ilgili eğitim müfredatı, mezuniyet sonrası eğitim gören öğrencilerin ise mezuniyet öncesi ve sonrası Halk Sağlığı ve Aile Hekimliği branşlarında eğitiminin sağlanmasına yönelik Derince ve İzmit İlçe Sağlık Müdürlükleri ile bağlı birimlerinde yapılacak olan saha çalışmaları için gerekli planlamanın yapılması, vatandaşlarımıza mümkün olan en iyi sağlık hizmetini sunmak ve sunulan sağlık hizmetlerini daha da geliştirmek amaçlı bilimsel araştırmalar yapılması, bakanlık personelinin hizmet öncesi ve hizmet içi uygulamalı eğitimlerine katkı sağlanması gibi hususlar detaylıca görüşülerek bu konularla ilgili önemli kararlar alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.