19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İlhan Yıldırım da koronavirüs aşısını oldu!

Dilovası 12.06.2021 - 13:33, Güncelleme: 12.06.2021 - 13:33
 

İlhan Yıldırım da koronavirüs aşısını oldu!

İlhan Yıldırım da koronavirüs aşısını oldu!

YILDIRIM, İLK DOZ AŞISINI OLDU! AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım 45 yaş üzerinin koronavirüs aşı programına dahil olması ile ilk doz aşısını oldu. Sağlık bakanı Fahrettin Koca, 10 Haziran Çarşamba itibari ile 45 yaş üzerinin aşılama programına dahil edileceğini söylemişti. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım da 45 yaş üzerinin koronavirüs aşı programına dahil olması ile ilk doz aşısını oldu. Dilovası Devlet Hastanesi’nde, Dilovası İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa Polat’ın gözetiminde ilk doz aşısını olan Başkan Yıldırım tüm Dilovalılara aşı çağrısında bulundu. AŞI ÇAĞRISINDA BULUNDU “Sağlık Bakanlığımızın başarıyla yürüttüğü aşı programı kapsamında sıramız geldi ve ben de ilk doz aşımı bugün oldum. Tüm hemşerilerimizden aşı sıraları geldiğinde aşı olmalarını rica ediyorum. Süreç boyunca desteklerinden dolayı; Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimimiz Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz’a, Dilovası İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa Polat’a, Dilovası Devlet Hastanesi Müdürümüz Şükrü Gözalan’a, Müdür Yardımcımız Ahmet Demir’e, tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
İlhan Yıldırım da koronavirüs aşısını oldu!

YILDIRIM, İLK DOZ AŞISINI OLDU!

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım 45 yaş üzerinin koronavirüs aşı programına dahil olması ile ilk doz aşısını oldu.

Sağlık bakanı Fahrettin Koca, 10 Haziran Çarşamba itibari ile 45 yaş üzerinin aşılama programına dahil edileceğini söylemişti. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım da 45 yaş üzerinin koronavirüs aşı programına dahil olması ile ilk doz aşısını oldu. Dilovası Devlet Hastanesi’nde, Dilovası İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa Polat’ın gözetiminde ilk doz aşısını olan Başkan Yıldırım tüm Dilovalılara aşı çağrısında bulundu.

AŞI ÇAĞRISINDA BULUNDU

“Sağlık Bakanlığımızın başarıyla yürüttüğü aşı programı kapsamında sıramız geldi ve ben de ilk doz aşımı bugün oldum. Tüm hemşerilerimizden aşı sıraları geldiğinde aşı olmalarını rica ediyorum. Süreç boyunca desteklerinden dolayı; Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimimiz Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz’a, Dilovası İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa Polat’a, Dilovası Devlet Hastanesi Müdürümüz Şükrü Gözalan’a, Müdür Yardımcımız Ahmet Demir’e, tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.