“İlk gündemimiz mutfak olacak”

Siyaset 31.03.2021 - 11:36, Güncelleme: 31.03.2021 - 11:36
 

“İlk gündemimiz mutfak olacak”

İyi Parti Gebze Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Araç, 31 Mart yerel seçimlerinin ikinci yılında yaptığı açıklamada, “Yapılacak olan ilk genel seçimde millet ittifakı olarak iktidar olacağız ve ilk gündemimiz mutfak olacak” dedi.

İyi Parti Gebze Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Araç, 31 Mart yerel seçimlerinin ikinci yılı dolayısı ile bir açıklama yaptı. 31 Mart yerel seçimlerinde büyükşehirleri millet ittifakı olarak kazandıklarını ve o günden beri ayrım yapmadan çalıştıklarını dile getiren İyi Parti Gebze Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Araç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün 31 Mart yerel seçimler yapılalı 2 yıl oldu. Toplam nüfusun yaklaşık elli milyonunun yaşadığı büyükşehirlerde millet ittifakı olarak belediyeleri kazandık ve millet bize bir mesaj verdi. MAZLUMUN YANINDA OLACAĞIZ Hazır olun o günden beri hiçbir ayrım yapmadan milletimiz için çalışıyoruz ve görüyoruz ki millet desteğini artırarak devam ettiriyor. Yapılacak olan ilk genel seçimde millet ittifakı olarak iktidar olacağız ve ilk gündemimiz mutfak olacak. Marketten çıktıktan sonra cüzdanına ve poşetine bakıp insanlar boynunu bükmeyecek. Lafta değil gerçekten mazlumun yanında olacağız.”
İyi Parti Gebze Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Araç, 31 Mart yerel seçimlerinin ikinci yılında yaptığı açıklamada, “Yapılacak olan ilk genel seçimde millet ittifakı olarak iktidar olacağız ve ilk gündemimiz mutfak olacak” dedi.

İyi Parti Gebze Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Araç, 31 Mart yerel seçimlerinin ikinci yılı dolayısı ile bir açıklama yaptı. 31 Mart yerel seçimlerinde büyükşehirleri millet ittifakı olarak kazandıklarını ve o günden beri ayrım yapmadan çalıştıklarını dile getiren İyi Parti Gebze Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Araç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün 31 Mart yerel seçimler yapılalı 2 yıl oldu. Toplam nüfusun yaklaşık elli milyonunun yaşadığı büyükşehirlerde millet ittifakı olarak belediyeleri kazandık ve millet bize bir mesaj verdi.

MAZLUMUN YANINDA OLACAĞIZ

Hazır olun o günden beri hiçbir ayrım yapmadan milletimiz için çalışıyoruz ve görüyoruz ki millet desteğini artırarak devam ettiriyor. Yapılacak olan ilk genel seçimde millet ittifakı olarak iktidar olacağız ve ilk gündemimiz mutfak olacak. Marketten çıktıktan sonra cüzdanına ve poşetine bakıp insanlar boynunu bükmeyecek. Lafta değil gerçekten mazlumun yanında olacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.