İlk Penaltı Atışını Başkan Söğüt Yaptı!

Spor 24.11.2021 - 10:21, Güncelleme: 24.11.2021 - 10:21
 

İlk Penaltı Atışını Başkan Söğüt Yaptı!

İlk Penaltı Atışını Başkan Söğüt Yaptı!

Körfez Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi’nde 14 dönümlük alanda hayata geçirilen Cevher Dudayev Parkı’nda kalan eksiklikler de giderildi. HALK İLE İÇ İÇE BİR BAŞKAN Geçtiğimiz mart ayında temeli atılan park için organize edilecek açılış önü incelemeler yapan Başkan Şener Söğüt, vatandaşlarla sohbet etti, çocuklarla birlikte de park içinde oluşturulan futbol sahasında ilk penaltı atışını kullandı. Sadece bu sene Cevher Dudayev Parkıyla beraber 3 parkı daha Körfez’e kazandırdıklarını ifade eden Başkan Şener Söğüt, “Geçtiğimiz hafta Yavuz Sultan Selim’de hayata geçirdiğimiz iki parktan birinin açılışı yaptık. Orada da çocuklarımızın heyecanını görünce mutlu olmuştuk. Burada da gençler bizi karşıladı, teşekkürlerini iletti. Bu bizim çalışma azmimizi ikiye katlıyor” dedi.
İlk Penaltı Atışını Başkan Söğüt Yaptı!

Körfez Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi’nde 14 dönümlük alanda hayata geçirilen Cevher Dudayev Parkı’nda kalan eksiklikler de giderildi.

HALK İLE İÇ İÇE BİR BAŞKAN

Geçtiğimiz mart ayında temeli atılan park için organize edilecek açılış önü incelemeler yapan Başkan Şener Söğüt, vatandaşlarla sohbet etti, çocuklarla birlikte de park içinde oluşturulan futbol sahasında ilk penaltı atışını kullandı. Sadece bu sene Cevher Dudayev Parkıyla beraber 3 parkı daha Körfez’e kazandırdıklarını ifade eden Başkan Şener Söğüt, “Geçtiğimiz hafta Yavuz Sultan Selim’de hayata geçirdiğimiz iki parktan birinin açılışı yaptık. Orada da çocuklarımızın heyecanını görünce mutlu olmuştuk. Burada da gençler bizi karşıladı, teşekkürlerini iletti. Bu bizim çalışma azmimizi ikiye katlıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.