“İlk ve eksik dozları vurulun!”

Kocaeli 15.09.2021 - 16:54, Güncelleme: 15.09.2021 - 16:54
 

“İlk ve eksik dozları vurulun!”

VALİ YAVUZ’DAN ÇAĞRI VAR;

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, kentte koronavirüs vakalarının arttığını belirterek tedbirlere uyulması için çağrı yaptı. Tüm uyarılara rağmen kentin sokaklarında maskesiz dolaşanların sayısının arttığı da görüldü. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kocaeli'de de koronavirüs salgını ile ilgili mücadele sürüyor. Aşı vurulanların oranının yüzde 83,9'a ulaştığı kentte Sağlık Bakanlığı'nın haftalık verilerine göre, vaka sayısı da yüzde 163,97'ye ulaştı. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz "İlimizde vaka sayıları artmaya devam ediyor. Bu durumu ancak maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak ve aşı yaptırarak değiştirebiliriz. Hayatını kaybeden, entübe olan ve yoğun bakımda olanların yüzde 90'ı aşı yaptırmayan ya da eksik doz yaptıranlar" ifadelerini kullandı.  
VALİ YAVUZ’DAN ÇAĞRI VAR;

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, kentte koronavirüs vakalarının arttığını belirterek tedbirlere uyulması için çağrı yaptı. Tüm uyarılara rağmen kentin sokaklarında maskesiz dolaşanların sayısının arttığı da görüldü.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kocaeli'de de koronavirüs salgını ile ilgili mücadele sürüyor. Aşı vurulanların oranının yüzde 83,9'a ulaştığı kentte Sağlık Bakanlığı'nın haftalık verilerine göre, vaka sayısı da yüzde 163,97'ye ulaştı. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz "İlimizde vaka sayıları artmaya devam ediyor. Bu durumu ancak maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak ve aşı yaptırarak değiştirebiliriz. Hayatını kaybeden, entübe olan ve yoğun bakımda olanların yüzde 90'ı aşı yaptırmayan ya da eksik doz yaptıranlar" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.