İlker Çakır Genç Yaşlı Demiyor

Spor 09.07.2016 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İlker Çakır Genç Yaşlı Demiyor

Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır.....

Gebzespor’a gençlik aşısı. Transferde önemli isimleri mor-beyazlı renklere bağlayan Başkan İlker Çakır, istikbal vaat eden Gebzeli bir oyuncuyla anlaşma sağladı. Buna göre sol bekte görev yapan Halim Mert’i bayram hediyesi olarak Gebzespor’a kazandıran Başkan Çakır, genç oyuncudan umutlu olduğunu söyledi. Gebze’de daha önce eski adıyla Karadeniz Çayspor ve Balkanspor’da oynayan, ardından transfer olduğu Denizlispor altyapısında (U-21) 2,5 yıl forma giyen Halim Mert, geride bıraktığımız sezonun devre arasında 3.Lig ekiplerinden Kızılcabölükspor’a transfer olarak profesyonel olmuştu. Denizli’de mutsuz olduğu için Gebze’ye geri dönen Halim Mert, bu sabah Başkan İlker Çakır’la bir araya geldiği görüşmede Gebzespor forması giymek istediğini belirtti. Başkan Çakır’da, olumlu referanslar aldığı Halim Mert’i Gebzespor kazandırdı. FORMAYA TALİBİM Halim Mert Gebzespor’a transfer olmak için transfer olmadığını kanıtlayacağını söyledi. Gebzespor futbolcusu olacağı için mutlu olduğunu ifade eden genç sol bek, “Başkanımız İlker Çakır’ın bana olan güvenini boşa çıkarmayacağım. Oturmaya değil oynamaya geldim. Gebzespor’da ilk 11’in değişmez ismi olmak için çok çalışacağım” dedi.  
Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır.....

Gebzespor’a gençlik aşısı. Transferde önemli isimleri mor-beyazlı renklere bağlayan Başkan İlker Çakır, istikbal vaat eden Gebzeli bir oyuncuyla anlaşma sağladı. Buna göre sol bekte görev yapan Halim Mert’i bayram hediyesi olarak Gebzespor’a kazandıran Başkan Çakır, genç oyuncudan umutlu olduğunu söyledi. Gebze’de daha önce eski adıyla Karadeniz Çayspor ve Balkanspor’da oynayan, ardından transfer olduğu Denizlispor altyapısında (U-21) 2,5 yıl forma giyen Halim Mert, geride bıraktığımız sezonun devre arasında 3.Lig ekiplerinden Kızılcabölükspor’a transfer olarak profesyonel olmuştu. Denizli’de mutsuz olduğu için Gebze’ye geri dönen Halim Mert, bu sabah Başkan İlker Çakır’la bir araya geldiği görüşmede Gebzespor forması giymek istediğini belirtti. Başkan Çakır’da, olumlu referanslar aldığı Halim Mert’i Gebzespor kazandırdı.

FORMAYA TALİBİM

Halim Mert Gebzespor’a transfer olmak için transfer olmadığını kanıtlayacağını söyledi. Gebzespor futbolcusu olacağı için mutlu olduğunu ifade eden genç sol bek, “Başkanımız İlker Çakır’ın bana olan güvenini boşa çıkarmayacağım. Oturmaya değil oynamaya geldim. Gebzespor’da ilk 11’in değişmez ismi olmak için çok çalışacağım” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.