İmparator ile sarı kırmızı 47 yıl

Spor 09.07.2021 - 15:05, Güncelleme: 09.07.2021 - 15:05
 

İmparator ile sarı kırmızı 47 yıl

İmparator ile sarı kırmızı 47 yıl

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 47 yıl önce ilk kez imza attığı sarı-kırmızılı kulübe hizmet etmenin kendisi için gururların en büyüğü olduğunu ifade etti. Tecrübeli teknik adam, sarı-kırmızılı kulübe gelişinin 47. yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. İlk kez 8 Temmuz 1974'te imza attığı Galatasaray'da hem futbolcu hem de teknik direktör olarak birçok başarı yaşayan Fatih Terim, "Rahmetli Metin Oktay abimiz Adana'ya gidip, rahmetli babam kendisine 'Oğlum sana emanet' dediğinden bu tarafa tam 47 yıl geçmiş. Metin abi emanete iyi baktı. 'Galatasaraylı Fatih' olduk. Arkasından evlendim. Çocuklarım oldu. Teknik adam oldum. Torunlarım oldu. Bu yılları Allah şükür ki çok istediğim bir yerde geçirdim. Galatasaray'da geçirdim. Bu, benim için çok gurur verici bir olay. Bir camiaya bu kadar yıl hizmet etmek, onun bayrağını taşımak ve 'Ben oralıyım' demek gururların en büyüğü. İyi ki Galatasaraylıyım." ifadelerini kullandı. "O KADAR GÜZEL GÜNLER GEÇİRDİK Kİ KÖTÜ GÜNLERİ DE GÜZEL OLARAK YAD EDİYORUM.” Ailemizle beraber hem büyüyoruz hem de Galatasaray ailesi büyüyor. Beni bu zaman zarfında hatamla, sevabımla ve günahımla kabul eden Türk futbol camiasına ama özellikle Galatasaraylılara sonsuz teşekkür ederim. Teraziye baktığımızda başarı tarafımızın kefede ağır bastığını görmek beni çok mutlu ediyor. Yaşadığım üçgen içerisindeki en önemli açılardan biri, ailemle beraber Galatasaray. Buradan tüm Galatasaraylılara sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum. Öte yandan, sarı-kırmızılı takımın gerçekleştirdiği antrenmandan önce Fatih Terim için kutlama pastası kesildi.
İmparator ile sarı kırmızı 47 yıl

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 47 yıl önce ilk kez imza attığı sarı-kırmızılı kulübe hizmet etmenin kendisi için gururların en büyüğü olduğunu ifade etti. Tecrübeli teknik adam, sarı-kırmızılı kulübe gelişinin 47. yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

İlk kez 8 Temmuz 1974'te imza attığı Galatasaray'da hem futbolcu hem de teknik direktör olarak birçok başarı yaşayan Fatih Terim, "Rahmetli Metin Oktay abimiz Adana'ya gidip, rahmetli babam kendisine 'Oğlum sana emanet' dediğinden bu tarafa tam 47 yıl geçmiş. Metin abi emanete iyi baktı. 'Galatasaraylı Fatih' olduk. Arkasından evlendim. Çocuklarım oldu. Teknik adam oldum. Torunlarım oldu. Bu yılları Allah şükür ki çok istediğim bir yerde geçirdim. Galatasaray'da geçirdim. Bu, benim için çok gurur verici bir olay. Bir camiaya bu kadar yıl hizmet etmek, onun bayrağını taşımak ve 'Ben oralıyım' demek gururların en büyüğü. İyi ki Galatasaraylıyım." ifadelerini kullandı.

"O KADAR GÜZEL GÜNLER GEÇİRDİK Kİ KÖTÜ GÜNLERİ DE GÜZEL OLARAK YAD EDİYORUM.”

Ailemizle beraber hem büyüyoruz hem de Galatasaray ailesi büyüyor. Beni bu zaman zarfında hatamla, sevabımla ve günahımla kabul eden Türk futbol camiasına ama özellikle Galatasaraylılara sonsuz teşekkür ederim. Teraziye baktığımızda başarı tarafımızın kefede ağır bastığını görmek beni çok mutlu ediyor. Yaşadığım üçgen içerisindeki en önemli açılardan biri, ailemle beraber Galatasaray. Buradan tüm Galatasaraylılara sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum. Öte yandan, sarı-kırmızılı takımın gerçekleştirdiği antrenmandan önce Fatih Terim için kutlama pastası kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.