Duyu Life hayata yeniden başlatıyor

Gebze 20.04.2021 - 13:00, Güncelleme: 20.04.2021 - 13:00
 

Duyu Life hayata yeniden başlatıyor

Duyu Life hayata yeniden başlatıyor

Duyu Life İşitme Merkezi sahibi Faruk Tatlıcak, “Bizler işitme kaybı yaşayıp bizden cihaz aldıktan sonra hayata yeniden başlayan insanlarla mutluyuz. 7’den 70’e pek çok olumlu dönüş yapan insan oldu, Binlerce kişiye hizmet sağladık bugüne kadar. Cihazın satışını yaptıktan sonra cihazın kontrolü ve bakımı bizlerce karşılanıyor. Bizler işitme kaybı olmasına rağmen cihaz almayan, ya da alamayanlardan dolayı mutsuzuz. Alsınlar kullansınlar, hayatın keyfini yaşasınlar. Dünya güzel, iletişim güzel, birçok güzellik var, en büyük sloganımız ‘herkes mutlu olsun’ olacak” dedi. Tatlıcak ayrıca, “İşitme kaybı taşıyan ve yeni bir başlangıç yapmak isteyen herkesi Duyu Life İşitme Merkezine davet ediyoruz, gelip kendilerini anlatsınlar, bir çözüm sunalım” şeklinde konuştu. DUYU LİFE SİZE YARDIMCI OLUYOR  Çocuk, kadın ve erkek bugüne kadar pek çok kişiye işitme cihazı konusunda destek olan ve Gebze’nin en öncü işitme merkezi konumunda olan Duyu Life İşitme Merkezi, deneyim ve tecrübesiyle Gebzelilere hizmet vermeyi sürdürüyor. İşitme cihazı konusunda merak ettiğiniz ve kafanızda soru işareti olan her konuda haftanın altı günü Duyu Life İşitme Merkezi sizlere kapılarını açıyor. Duyu Life sayesinde, işitme problemi olan herkesin yeni yılda yepyeni bir başlangıç yapmak hakkı.
Duyu Life hayata yeniden başlatıyor

Duyu Life İşitme Merkezi sahibi Faruk Tatlıcak, “Bizler işitme kaybı yaşayıp bizden cihaz aldıktan sonra hayata yeniden başlayan insanlarla mutluyuz. 7’den 70’e pek çok olumlu dönüş yapan insan oldu, Binlerce kişiye hizmet sağladık bugüne kadar. Cihazın satışını yaptıktan sonra cihazın kontrolü ve bakımı bizlerce karşılanıyor. Bizler işitme kaybı olmasına rağmen cihaz almayan, ya da alamayanlardan dolayı mutsuzuz. Alsınlar kullansınlar, hayatın keyfini yaşasınlar. Dünya güzel, iletişim güzel, birçok güzellik var, en büyük sloganımız ‘herkes mutlu olsun’ olacak” dedi. Tatlıcak ayrıca, “İşitme kaybı taşıyan ve yeni bir başlangıç yapmak isteyen herkesi Duyu Life İşitme Merkezine davet ediyoruz, gelip kendilerini anlatsınlar, bir çözüm sunalım” şeklinde konuştu.


DUYU LİFE SİZE YARDIMCI OLUYOR 
Çocuk, kadın ve erkek bugüne kadar pek çok kişiye işitme cihazı konusunda destek olan ve Gebze’nin en öncü işitme merkezi konumunda olan Duyu Life İşitme Merkezi, deneyim ve tecrübesiyle Gebzelilere hizmet vermeyi sürdürüyor. İşitme cihazı konusunda merak ettiğiniz ve kafanızda soru işareti olan her konuda haftanın altı günü Duyu Life İşitme Merkezi sizlere kapılarını açıyor. Duyu Life sayesinde, işitme problemi olan herkesin yeni yılda yepyeni bir başlangıç yapmak hakkı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.