19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“İftara misafir davet etmeyin!”

Gebze 20.04.2021 - 14:53, Güncelleme: 20.04.2021 - 14:53
 

“İftara misafir davet etmeyin!”

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, sahaya inerek denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde vatandaşlara iftar ve sahur için evlere misafir davet etmemeleri yönünde uyarılarda bulunan Kaymakam Güler, “Herkes kendisinin polisi olmalıdır” dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Çalık ile birlikte sahaya inerek esnafa ve vatandaşa yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetime Gebze Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları ve Gebze Belediye Başkanlığında görevli zabıta ekipleri de katıldı. Vali Yardımcısı Çalık ile Kaymakam Güler, Gebze Center Alışveriş Merkezi’nde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu işletmelerde ve AVM içerisindeki diğer alanlarda maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması ile ilgili denetlemelerde bulundu. AVM de sadece "gel-al" şeklinde hizmet veren yeme-içme yerlerini de denetleyerek pandemi hakkında vatandaşlarımıza rehberlik edici faaliyetlerinde bulunuldu. “MİSAFİR KABUL ETMEYİN” Kaymakam Güler denetimlerde "Mağazaların iç mekânlarında ve dış ortamlarında temizliğe dikkat edilmesi ve mesafe kurallarına uyulmasını hatırlatıyoruz. İçişleri Bakanlığının genelgeleri doğrultusunda bir yılı aşacak şekilde uzunca bir süredir sürdürülen salgına karşı mücadelede kalıcı başarı elde etmek için denetimlere her gün devam ediliyor. Bizler de zaman zaman denetimlere katılıyoruz. Mutasyona uğrayan Covid-19 virüsünün İngiltere varyantının ülkemizde günlük vaka, yoğun bakım ve entübe hasta sayılarında artışlara yol açması nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından yoğunlaştırılmış dinamik denetim tedbirleri uygulamaya konularak salgınla mücadeledeki tedbirlerin etkinliği artırıldı. Ramazan ayında vatandaşlarımızdan ricamız geleneksel hale gelen iftar veya sahurlarda misafir kabul etmemeleridir. Kurallara uymanın vicdani bir sorumluluk olduğunu vatandaşlarımız unutmamalı ve herkes kendinin polisi olmalıdır. Toplumsal hareketliliği azaltırsak bulaş riskini de azaltırız." dedi.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, sahaya inerek denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde vatandaşlara iftar ve sahur için evlere misafir davet etmemeleri yönünde uyarılarda bulunan Kaymakam Güler, “Herkes kendisinin polisi olmalıdır” dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Çalık ile birlikte sahaya inerek esnafa ve vatandaşa yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetime Gebze Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları ve Gebze Belediye Başkanlığında görevli zabıta ekipleri de katıldı. Vali Yardımcısı Çalık ile Kaymakam Güler, Gebze Center Alışveriş Merkezi’nde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu işletmelerde ve AVM içerisindeki diğer alanlarda maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması ile ilgili denetlemelerde bulundu. AVM de sadece "gel-al" şeklinde hizmet veren yeme-içme yerlerini de denetleyerek pandemi hakkında vatandaşlarımıza rehberlik edici faaliyetlerinde bulunuldu.

“MİSAFİR KABUL ETMEYİN”

Kaymakam Güler denetimlerde "Mağazaların iç mekânlarında ve dış ortamlarında temizliğe dikkat edilmesi ve mesafe kurallarına uyulmasını hatırlatıyoruz. İçişleri Bakanlığının genelgeleri doğrultusunda bir yılı aşacak şekilde uzunca bir süredir sürdürülen salgına karşı mücadelede kalıcı başarı elde etmek için denetimlere her gün devam ediliyor. Bizler de zaman zaman denetimlere katılıyoruz. Mutasyona uğrayan Covid-19 virüsünün İngiltere varyantının ülkemizde günlük vaka, yoğun bakım ve entübe hasta sayılarında artışlara yol açması nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından yoğunlaştırılmış dinamik denetim tedbirleri uygulamaya konularak salgınla mücadeledeki tedbirlerin etkinliği artırıldı. Ramazan ayında vatandaşlarımızdan ricamız geleneksel hale gelen iftar veya sahurlarda misafir kabul etmemeleridir. Kurallara uymanın vicdani bir sorumluluk olduğunu vatandaşlarımız unutmamalı ve herkes kendinin polisi olmalıdır. Toplumsal hareketliliği azaltırsak bulaş riskini de azaltırız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.