19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tavşancıl Evleri bu protokolle hayat bulacak

Dilovası 20.04.2021 - 15:14, Güncelleme: 20.04.2021 - 15:14
 

Tavşancıl Evleri bu protokolle hayat bulacak

Tavşancıl Evleri bu protokolle hayat bulacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Dilovası Belediyesi'nin ortaklaşa gerçekleştireceği “Tarihi Tavşancıl Evleri Yaşatma Projesi” kapsamında 21 tescilli, 46 tescilsiz binanın restorasyon protokolü yarın gerçekleşecek. Dilovası Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Belediyemiz arasında ortaklaşa gerçekleşecek “Tarihi Tavşancıl Evleri Yaşatma Projesi” kapsamında; 20 tescilli yapı ve Belediyenin sorumluluğunda 46 yapının Koruma, Onarım, Kentsel Tasarım Projelerinin Hazırlanmasına İlişkin Protokol Bakanlık adına İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ve Belediye adına Başkan Hamza Şayir arasındaki 21 Nisan Çarşamba saat 11.00’de Tavşancıl Meydanı’nda gerçekleştirilecektir” denildi.  
Tavşancıl Evleri bu protokolle hayat bulacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Dilovası Belediyesi'nin ortaklaşa gerçekleştireceği “Tarihi Tavşancıl Evleri Yaşatma Projesi” kapsamında 21 tescilli, 46 tescilsiz binanın restorasyon protokolü yarın gerçekleşecek.

Dilovası Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Belediyemiz arasında ortaklaşa gerçekleşecek “Tarihi Tavşancıl Evleri Yaşatma Projesi” kapsamında; 20 tescilli yapı ve Belediyenin sorumluluğunda 46 yapının Koruma, Onarım, Kentsel Tasarım Projelerinin Hazırlanmasına İlişkin Protokol Bakanlık adına İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ve Belediye adına Başkan Hamza Şayir arasındaki 21 Nisan Çarşamba saat 11.00’de Tavşancıl Meydanı’nda gerçekleştirilecektir” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.