AK Parti ve CHP arasında patates tartışması büyüyor!

Siyaset 26.04.2021 - 10:16, Güncelleme: 26.04.2021 - 10:16
 

AK Parti ve CHP arasında patates tartışması büyüyor!

Gebze siyasetindeki 'Patates' tartışması sıcaklığını koruyor. CHP’li ilçe başkanlarının fotoğraflarını yayınladığı ve bir cemaate verilen patates ve soğanlar üzerine AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'dan gelen açıklamaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan'dan jet yanıt geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca’da bulunan bir cemaate ait adrese yapılan patates soğan yardımlarının fotoğraflarını yayınlamış ve bu kareler üzerinden iktidarı eleştirmişlerdi. Her iki isme AK Parti cenahından Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya cevap vermişti. Kaya sosyal medya hesabından, "İki çuval patates kaç soykırım yapar" başlığıyla yaptığı paylaşımda, "İki çuval patates kaç soykırım eder Ey CHP’nin adaş başkanları. Yine bakıyorum mal bulmuş mağribi gibi nara atıyorsunuz. Madem ki milletimizi çok düşünüp duygularına tercüman olmak istiyorsunuz. Siz samimiyseniz önce HDP’ye ve il başkanınıza (Canan Kaftancıoğlu) soykırım açıklamalarının hesabını sorun sonra gelin konuşalım" demişti. Kaya’ya CHP’den jet yanıt geldi. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan son dakika yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; ÖNCE SİZ HESAP VERİN AK Parti'nin genel başkanının adaşı AK Parti Gebze ilçe başkanı foyaları ortaya saçılınca diyecek başka bir şey bulamamış, İstanbul il başkanımızın yıllar öncesinden yaptığı paylaşıma atıfta bulunmuş. Söz uçar yazı kalır sayın başkan. Tarih unutmaz. Seneler öncesinden ilk taziye mesajı veren bizzat sizin partili cumhurbaşkanınız. Hesap vermeye oradan başlayın siz de isterseniz. Olayı açığa çıkarmamızın üzerinden uzunca bir süre geçtikten sonra alakasız bir paylaşım yapıyorsanız, diyecek sözünüz yoksa doğru noktayı eşelemişiz. Yalanlayamıyorsunuz bile. Bu milletin sofrasının nimetini bile tarikatlarınıza, cemaatlerinize sunmaktan, peşkeş çekmekten geri kalmayacak kadar vicdansızsınız. İLK MECLİSTE SORACAĞIZ Bu millete hesap vereceksiniz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını soracağız her birinizden. Din, iman sömürüsü yaparak 20 yılını çaldınız bu milletin. 5 yıl önce beslediğiniz cemaat bu ülkeye en büyük zararı vermesine rağmen hala cemaat, tarikat sevdanızdan vazgeçmiyor, kamusal tüm kaynakları önlerine seriyorsunuz. Gebze Belediyesi'nin, iştiraklerinin cemaat ve tarikatlarla olan bağlantısını, bu bağlantıyı sağlayan kişileri bu millete açıklayacaksınız. Zinnur Büyükgöz önümüzdeki ilk meclis toplantısında Gebzeli hemsehrilerimize bunun açıklamasını yapmak zorunda. Bu işin peşini bırakmayacağız."
Gebze siyasetindeki 'Patates' tartışması sıcaklığını koruyor. CHP’li ilçe başkanlarının fotoğraflarını yayınladığı ve bir cemaate verilen patates ve soğanlar üzerine AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'dan gelen açıklamaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan'dan jet yanıt geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca’da bulunan bir cemaate ait adrese yapılan patates soğan yardımlarının fotoğraflarını yayınlamış ve bu kareler üzerinden iktidarı eleştirmişlerdi. Her iki isme AK Parti cenahından Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya cevap vermişti. Kaya sosyal medya hesabından, "İki çuval patates kaç soykırım yapar" başlığıyla yaptığı paylaşımda, "İki çuval patates kaç soykırım eder Ey CHP’nin adaş başkanları. Yine bakıyorum mal bulmuş mağribi gibi nara atıyorsunuz. Madem ki milletimizi çok düşünüp duygularına tercüman olmak istiyorsunuz. Siz samimiyseniz önce HDP’ye ve il başkanınıza (Canan Kaftancıoğlu) soykırım açıklamalarının hesabını sorun sonra gelin konuşalım" demişti. Kaya’ya CHP’den jet yanıt geldi. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan son dakika yaptığı açıklamasında şunları ifade etti;

ÖNCE SİZ HESAP VERİN

AK Parti'nin genel başkanının adaşı AK Parti Gebze ilçe başkanı foyaları ortaya saçılınca diyecek başka bir şey bulamamış, İstanbul il başkanımızın yıllar öncesinden yaptığı paylaşıma atıfta bulunmuş. Söz uçar yazı kalır sayın başkan. Tarih unutmaz. Seneler öncesinden ilk taziye mesajı veren bizzat sizin partili cumhurbaşkanınız. Hesap vermeye oradan başlayın siz de isterseniz. Olayı açığa çıkarmamızın üzerinden uzunca bir süre geçtikten sonra alakasız bir paylaşım yapıyorsanız, diyecek sözünüz yoksa doğru noktayı eşelemişiz. Yalanlayamıyorsunuz bile. Bu milletin sofrasının nimetini bile tarikatlarınıza, cemaatlerinize sunmaktan, peşkeş çekmekten geri kalmayacak kadar vicdansızsınız.

İLK MECLİSTE SORACAĞIZ

Bu millete hesap vereceksiniz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını soracağız her birinizden. Din, iman sömürüsü yaparak 20 yılını çaldınız bu milletin. 5 yıl önce beslediğiniz cemaat bu ülkeye en büyük zararı vermesine rağmen hala cemaat, tarikat sevdanızdan vazgeçmiyor, kamusal tüm kaynakları önlerine seriyorsunuz. Gebze Belediyesi'nin, iştiraklerinin cemaat ve tarikatlarla olan bağlantısını, bu bağlantıyı sağlayan kişileri bu millete açıklayacaksınız. Zinnur Büyükgöz önümüzdeki ilk meclis toplantısında Gebzeli hemsehrilerimize bunun açıklamasını yapmak zorunda. Bu işin peşini bırakmayacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.